Posted on

Automašīnas un mikroautobusu īrēšana Rīgā

Auto iznomāšana pazīstama tiešām daudziem, jo tādā veidā var ērti atrast īpašu transportlīdzekli savām vajadzībām. Nupat minētā auto noma ar speciālu vadītāju paredzēta tiem, kas brauciena laikā labprātāk vienkārši atpūstos. Klientiem jābūt obligāti vecākiem par 20 gadiem, pretējā gadījumā attiecīgais uzņēmums noteikti atteiks kāroto sadarbošanos. Jūs vispirms arī mēģināsiet vienoties par to, kādā teritorijā būs iespējama konkrētā auto lietošana. Taču ir noteikti konkrēti dienas nobraukuma ierobežojumi, par kuriem noteikti jānoskaidro jau sākumā. Vērienīgajā pakalpojumu sarakstā ir redzama arī ilgstoša auto noma, kas pilnībā garantē visas tiesības Jums iznomāt attiecīgo auto uz laiku līdz 12 mēnešiem. Visu mašīnu noma šajā variantā tiek īstenota ar regulāriem ikmēneša naudas maksājumiem, bez tam pēc 6 mēn. iespējams saņemt pakalpojuma atlaides.

Ko nodrošina katra automašīna?

Konkrētā auto noma Rīgā bez šaubām ir neizsakāmi patīkama izdevība, ko varat izmantot, ja nav citas reālas iespējas pašam atrast vajadzīgo. Jebkurā situācijā jāapzinās, ka mašīnas noma tiešām prasa noteiktu atbildību un godprātību no ikviena klienta. Lai ātrāk saprastu, ko šis konkrētais uzņēmums spēj piedāvāt, pavisam mierīgi apskatiet cenrādi, kas redzams īpašā tabulā. Šobrīd tieši mikroautobusu noma ir samērā populāra, jo tajos tiešām pietiek vietas lielākam skaitam cilvēku, papildus opcijas var uzzināt mājaslapas sadaļā http://www.elegantsauto.lv/automasinas/mikroautobusu-noma/. Jūs vienmēr varat iepazīt visu standarta informāciju par katru no automobiļiem, lai labāk apjaustu, ar ko tie atšķiras. Jums katru reizi tiek piedāvāti iznomāšanai arī sēdekļi bērniem, tāpat varat pieprasīt jumta bagāžnieku, ja iznomājat kādu no vieglajiem auto.

Lielas privilēģijas katrā reizē

Patiešām būtiski būtu iegaumēt, ka šāda auto īre Rīgā viennozīmīgi prasa samērā lielu atbildību, jo par pilnīgi visiem bojājumiem pilnībā atbild pats nomnieks. Gluži tāpat klientiem būtu jāzina, ka ir atšķirīga apmēra naudas sodi par konkrētiem minētajiem pārkāpumiem, tāpēc būtu labāk visu izpildīt, lai vēlāk nebūtu lieku grūtību. Visiem klientiem būtu jāsaprot, ka automašīnas tiek pilnībā uzticētas vienīgi tiem, kuru šī brīža autovadītāja stāžs ir vismaz 1 gads. Liela nozīme procesā ir tam, kādu gan auto nodosiet norunātajā datumā, jo tam jābūt sakoptam, citādi par to uzreiz tiks paņemta noteikta maksa no iemaksātās drošības naudas. Rezervācijas tiek pilnībā aplūkotas un apstiprinātas no brīža, kad klients veicis noteikto avansa iemaksu. Visi klienti bez problēmām drīkst izvēlēties to, kā norēķināties par visām izmantotajām iespējām, tieši tāpēc katrs to var darīt sev patīkamā veidā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.