Posted on

Piedzīvojumu meklējumos ar Book of Ra Deluxe

Novomatic nepieviļ — uzņēmuma automāti ir ļoti iecienīti gan īstajos kazino un spēļu klubos, gan internetā. Lielākajā daļā Eiropas valstu tie jau ilgstoši atrodas populārāko spēļu saraksta augšdaļā. Pateicoties Novomatic, arī azartspēļu gardēži nobaudījuši ne vienu vien “kumosu” no viņu cepuma.

Nenoliedzami, videospēļu automāts Book of Ra viens no populārākajiem un slavenākajiem spēļu automātiem pasaulē. Tiešsaistes spēles Book of Ra klasiskajā versijā bija 5 celiņi un 9 likmju rindas. Šeit spēlētājiem bija atļauts izvēlēties spēlēt 1, 3, 5, 7 vai 9 likmju rindās. Taču, nekas jau ne dzīvē, ne spēļu zālē nav tik labs, lai to neuztaisītu vēl labāku. Nākamajai versijai tika piešķirts apakšnosaukums Deluxe (spēli dēvē arī par Book of Ra 2). Ja esat spēlējis Book of Ra, tad jau var uzskatīt, ka jums ir āķis lūpā un spēle Book of Ra Deluxe jums būs kā putukrējums ar rozīnīti. Ja jums patika klasiskais variants, neuztraucieties — arī jaunā versija jūs neizbiedēs un šķitīs pazīstama. Tomēr tajā ir iekļauti vairāki uzlabojumi.

Kas tad ir mainījies? Tas ir atkarīgs no versijas, ko izmantojat. Taču dažas izmaiņas ir spēkā visās versijās, proti, tā ir uzlabotā grafika, audio un līdz pat 10 laimējošām līnijām. Vizuālais saturs ir mūsdienīgāks un pievilcīgāks. Pirmajā momentā gan spēle izskatās kā jauna. Citu izmaiņu pieejamība ir atkarīga tikai no tā, kur spēlējat spēli Book of Ra Deluxe. Dažās versijās ir pieejams atšķirīgs celiņu skaits. Reizēm zem spēles nosaukuma slēpjas tā saucamā Book of Ra 6 — spēles sešu celiņu versija.

Taču Book of Ra Deluxe spēles principi nemainās. Novomatic izvēlējās neriskēt un nemainīja spēles saturu, kas gadu gaitā ir pierādījis, ka ir ļoti veiksmīgs. Spēlētāja mērķis celiņos ir iegūt tādu simbolu kombināciju, kas nodrošina vislielāko laimestu. Protams, spēlē ir iekļauti arī īpaši Wild un Scatter simboli — ja tiek parādās celiņos vairāk nekā trīs reizes, tad skaidrs — maza laimīte ir klāt, jo tie nodrošina noderīgus bonusus spēlētājiem.

Book of Ra Deluxe vislabāk ir spēlēt tiešsaistē. Bonusu spēle tiek aktivizēta pēc tam, kad uz ekrāna tiek parādīti vismaz trīs Book of Ra simboli. Tad tiek atvērta grāmata, un pēc nejaušības principa izvēlēts kāds simbols. Tas arī kļūs par bonusa simbolu. Griežot celiņus, simbols pāriet uz visiem simboliem tajā celiņā, kurā tas tiek rādīts. Tomēr atkarībā no laimējošā simbola veida, ir jāiegūst vismaz 2 simboli, bet visbiežāk 3 simboli, lai aizpildītu celiņus un tiktu pie kārotā laimesta.

Ja bonusu spēlē veicas, katrā celiņā varat iegūt 5 vienus un tos pašus simbolus (tiem nav jābūt vienā rindā). Šo iespēju dēvē par “full house”, un spēļu automāts Book of Ra Deluxe piešķir laimestus 5 simboliem visās 10 rindās. Tā ir skaista uzvara, ko vēlētos ikviens!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.