Posted on

Kāpēc mainīt vecās riepas?

Katrai sezonai vajadzīgas pielāgotas un funkcionālas riepas, tāpēc veco komplektu ieteicams nomainīt savlaicīgi. Turpretī jaunas riepas samazinās bremzēšanas ceļa garumu un nodrošinās drošu braukšanu pat sliktos laikapstākļos. Ja patiešām vēlies ieekonomēt, riepu serviss piedāvā arī plašu klāstu, kurā ietvertas mazlietotas riepas. Principā arī lietotas riepas ir tikpat drošas lietošanai kā visas pārējās, jo servisa darbinieki vispirms tās pārbauda vairākos testos. Riepu garāža sniedz plašu izvēli, tāpēc tiešām lētas riepas, kas pielāgotas Tavam auto, nebūs pārāk grūti atrast.

Izraugies riepas sniegotai ziemai

Visas lietotas ziemas riepas iespējams iegādāties ar pietiekamu protektora atlikumu, tāpēc Tu varēsi saņemt komplektu pat vairāk kā vienai ziemas sezonai. Visas ziemas riepas no citām atšķiras ar smalkajiem protektora iegriezumiem, kas palīdz radīt labāku saķeri, tāpēc riepu noliktava bez šaubām palīdzēs izvēlēties piemērotas riepas vieglajiem un arī bezceļu auto. Ziemas sezonas auto riepas jāmeklē pamatojoties uz to, kur lielākoties plāno braukt – pa sakoptiem pilsētas vai lauku grants ceļiem. Nav šaubu, ka riepas Dreiliņi domā par katra klienta vēlmēm, tādēļ arī tādā gadījumā, ja piedāvājumā neredzi sev vajadzīgā diametra riepas, uzreiz sazinies ar noliktavas speciālistiem! Papildus tam pieejami arī moderni lietie diski, kurus iespējams izmantot patiešām ilgu laiku, jo tie ir spējīgi izturēt triecienus. Iespējams Tev iepatiksies arī lietoti auto diski, kas maksās mazāk, tomēr sniegs tikpat labu efektu.

Atrodi riepas pirms vasaras

Piedāvātās lietotas vasaras riepas tiek piegādātas tieši no Vācijas, turklāt to atlikušais protektors ir aptuveni 6-9 mm. Pārdošanai sarūpētās riepas Rīgā piemērotas noteikta tipa ceļiem, tādēļ sākumā svarīgi veltīt uzmanību protektora rakstam. Nolietotās riepas Ulbrokā var nodot pārstrādei vai arī glabāšanai speciālā noliktavā uz vienu sezonu, tāpēc pašam nebūs par to jāuztraucas. Lai varētu izbaudīt drošu un patiešām komfortablu braukšanu katru reizi, riepu montāža tiek veikta ar ļoti inovatīvām un kvalitatīvām tehnoloģijām. Ja montāžas laikā tiek konstatēti dažādi ventiļu bojājumi, speciālisti par to nekavējoties informē klientu un uzreiz sniedz savu profesionālo palīdzību. Riepu maiņa un balansēšana ir divas nešķiramas lietas, jo vienmēr ir svarīgi pašam pārliecināties, ka auto būs tiešām stabils un nebūs jūtams diskomforts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.