Posted on

Mašīnas riepu glabāšana Dreiliņos.

Auto bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez apaviem. Mašīnas riepām un arī to tehniskajam nobraukumam ir ārkārtīgi loma ceļu satiksmes drošībā. Neatkarīgi no tā, vai mašīnai uzstādītas pavisam jaunas vai arī lietotas mašīnas riepas, tai ir jāatbilst noteiktajām drošības prasībām. Riepu cenu kategorijas ir dažādas, tādējādi vajag saprast, ko īsti ir vēlme iegādāt. Mašīnas riepu serviss aicina konsultēties ar speciālistu pirms auto riepu pirkšanas, jo riepas tiek iedalītas atšķirīgās kategorijās, kas varētu samulsināt nezinātājus. Auto riepu serviss piedāvā arī mašīnas riepu uzglabāšanas pakalpojumus.

Auto riepu un auto disku apkope noliktavā.
Riepu garāža parasti piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas ir saistīti ar mašīnas riepām un diskiem. Ja ar mašīnu pārvietojas pa sliktas kvalitātes ceļu, izdevība sabojāt auto diskus noteikti ir ļoti liela. Jebkurā mašīnas riepu servisā parūpēsies arī par mašīnas diskiem, ja būs tāda nepieciešamība. Ik viens riepu serviss piedāvā ne vien mašīnas riepu maiņu un auto disku apkopi, bet arī mašīnas riepu glabāšanas servisu un auto riepu balansēšanu.

Ziemas un vasaras auto riepu glabāšana.
Ziemas mašīnas riepu sezona pie mums sākas 1. oktobrī un beidzas 1. martā. Protams, ka šis periods var ieilgt, jo viss ir atkarīgs no laikapstākļiem. Ja izmantojat vissezonas mašīnas riepas, vajadzīgs pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms nākošās sezonas sākuma. Viens no lielākajiem ieguvumiem, pērkot lietotas vai arī maz lietotas riepas, nenoliedzami ir cenu starpība, kas noteikti ir ievērojama, gandrīz 40% zemāka. Tas attiecas gan uz vasaras, gan ziemas riepām.Pirms pērkat jau lietotas vai atjaunotas riepas, derētu konsultācija pie mašīnas riepu servisa darbiniekiem.

Kur ir riepu servisi?
Mašīnas riepas Rīgā ir ļoti parocīgi pārbaudāmas tur esošajā auto riepu servisā. Auto riepu noliktava ir pakalpojums, kas ir ļoti aktuāls visiem mašīnu īpašniekiem, kuriem nav kur glabāt savu nesezonas mašīnas riepu komplektu. Auto riepu garāža piedāvā visāda tipa pakalpojumus, kas saistīti ar riepām un diskiem – gan pārbaudi un arī diagnostiku, gan labošanas darbus, gan arī jaunu un mazlietotu auto riepu tirdzniecību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.