Posted on

MĒBEĻU ĪRE – LIELISKA OPCIJA LIELU PLĀNU REALIZĒTĀJIEM

Daudziem pāriem kāzu dienu ir laimīgākā diena dzīvē, bet kā paiet gatavošanās kāzām? Ko iesākt ar to stresu, ko pāri paši sev rada, ja izlēmuši organizēt lielas kāzas? Lai kāzu plānošanas laiks ritētu mierīgāk, ir svarīgi izvēlēties īstos uzņēmumus, ar ko sadarboties – piemēram, ļoti svarīga ir krēslu un galdu īre kāzām.

Dizainakrsli.lv te stiedz palīgā – šis Latvijas mēbeļu ražotājs piedāvā ne tikai saskaņotu krēslu un galdu nomu, bet pat garderobes statīvu nomu, lai atvieglotu jums visu nomāšanas procesu.

Dizainakresli.lv piedāvā 3 veidu galdu nomu. Jums vajadzētu apskatīt “West” modeli, kam ir elegantas un izliektas metāla kājas, modeli “Arthur”, kas noderēs banketiem, un amizanto stāvgaldu “Moriss”, kas ir apaļš un stāv uz vienas lielas, stabilas kājas. Pieejami arī galdi ēdamistabai!

Krēslu noma kļūst aktuāla ne tikai kāzām vai korporatīvām ballītēm – tā var kļūt vajadzīga arī tad, ja organizējat lielāku vai mazāku konferenci. Jāpatur prātā, ka konferences parasti ilgst ilgu laiku, tāpēc neapšaubāmi svarīgi izvēlēties krēslus, kuros kuros viegli šo laiku ir pavadīt.

Nomai tiek piedāvāti vairāk kā piecu veidu krēsli, kas ietver sevī gan rotaļīgi apaļus krēslus, gan slaidus un elegantus krēslus, gan praktiskus un minimālistiskus krēslus, kas aizņem pēc iespējas mazāk vietas. Lai vai kuri no šiem krēsliem jūs interesētu, tie visi ir ļoti ērti sakomplektējami un pārvietojami, tāpēc jūsu ziņā ir tikai lēmuma pieņemšana.

Cik apjomīgu pasākumu esat izdomājis realizēt? Vai grandiozas kāzas ar visiem draugiem un radiem? Varbūt konferenci ar 200 dalībniekiem? Lai vai kāda būtu situācija, dizainakresli.lv visticamākais spēs izpildīt jūsu prasības, jo, piemēram, vienas kolekcijas krēsli pieejami pat 250 eksemplāros.

Kāpēc vajadzīga arī garderobes noma? Pavisam vienkārši – šis it kā sīkums var sabojāt pat lielu pasākumu, ja tā nebūs! Tā kā mēs dzīvojam klimata zonā, kur sniegs mijas ar lietu, kur saulains laiks mijas ar aukstumu, turklāt laika apstākļu maiņas nereti pārsteidz nesagatavotus, vienmēr jāatceras, ka cilvēki uz pasākumu var ierasties ne tikai ar mēteļiem, bet pat ar lietussargiem vai maiņas apaviem. Un kas gan var būt neglītāks kā jakas un somas, kas sagāztas uz krēslu atzveltnēm. Vai vēl trakāk – ja pasākums nav plānots kā sēdošais, tad var sanākt tā, ka nav pat šo  atzveltņu, līdz ar to savas mantas nākas staipīt līdzi! Esiet proaktīvi plānošanas darbā un nepieļaujiet tik nelāgas kļūdas!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.