Posted on

SUSHI KLĀSTS RĪGĀ

Mūsdienās suši vairs nav nekāda eksotika, bet normāla ikdienas uztura sastāvdaļa, kas nopērkama lielveikalos, pasūtāma restorānos un sushi var ātri gatavot arī mājās. Viss vajadzīgais suši pagatavšanai noteikti ir atrodams piemājas lielveikalu plauktos, tai skaitā neskaitāmas piedevas un mērces, nemaz nerunājot par rīsiem, zivīm un arī dārzeņiem. Ja izvēlaties nobaudīt šo japāņu ēdienu pirmo reizi, obligāti varētu veidoties apjukums un arī mulsums, redzot plašo piedāvājumu, bet satraukums noteikti ir lieks, jo katrs restorāns, kurā tiek gatavots suši, savus pircējus iepazīstina ar rollu sastāvu, ierakstot to ēdienkartē.

Ieskaties šeit- https://www.sushibrothers.lv/susi-komplekti-susi-sets-32-gab-susi-sets-48-gab-susi-sets-64-gab-susi-sets-80-gab-susi-sets-96-gab

SUŠI RECEPTES.
Maldīgi uzskatīt, ka suši ir tikai mazs zivs gabaliņš ietīts rīsos un arī jūraszāļu lapā, jo patiesībā, tas ir veselīgs kā arī garšīgs ēdiens ko var pasniegt ar atšķirīgiem pildījumiem, pie tam, ēdams gan silts, gan auksts. Sushi ir izplatīts ne vien ar to, ka tas ir ļoti garšīgs un arī pat veselīgs ēdiens, taču arī ar to, ja izvēlaties to gatavot pats, noteikti ir dota vaļa fantāzijai un arī sev tīkamu produktu izvēlei. Gatavojot sushi mājās, iedvesmu mēdz smelties no jau baudītiem ēdieniem vai meklēt sushi receptes tiešsaistē. Visvienkāršākie un arī populārākie sushi, kurus arī ir visvieglāk gatavot, ir suši ar lasi un gurķi. Suši rolliem rīsi mēdz būt gan iekšpusē, gan ārpusē, tie var būt garnēti ar masago ikriem vai sēkliņām. Izplatīti noteikti ir arī ceptie un karstie sushi rolli. Lai pagatavotu karstos sushi, būs vajadzīgs rollu apcept tempuras mīklā vai arī servēt tos ar kausēto sieru. Sushi noteikti ir lieliska maltīte arī tad, ja esat veģetāras vai vegānas ēdienkartes piekritējs. Šādos brīžos suši var pagatavot ar tofu kā arī dārzeņiem.

SUŠI PIEGĀDE RĪGĀ UN RAJONĀ.
Ja nav vēlmes vai izdevības suši gatavot pašam, noteikti ir iespējams tos pasūtīt no dažādiem suši restorāniem. Daudzpusīgi sushi restorāni Rīgā sniedz tikai ēdienu piegādes pakalpojumu, bez opcijas paēst uz vietas, kas noteikti ir ērti un arī šādi ir iespējams apkalpot daudz vairāk pastāvīgo pircēju. Šādā veidā noteikti ir daudz ātrāk iespējams apkalpot savus klientus un piedāvāt diezgan lielu ēdienu klāstu, ieskaitot ļoti iecienītos suši komplektus, jeb setus. Loģiski, neiztikt bez dažādiem akciju piedāvājumiem. Visbiežāk, šādā veidā ir iespējams nobaudīt neskaitāmus maki un arī nigiri veidus, kas, katru pērkot atsevišķi, maksātu ievērojami dārgāk. Suši piegādi nodrošina visā Rīgā un arī rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.