Posted on

Seifs, mājokļa durvis vai pat auto durvju slēdzenes – visu jau var sataisīt slēdzeņu serviss

Vai, piemēram, pēc smagas darba dienas nevarat tikt ārā vai nokļūt mājās? Varbūt slēdzene ir izlūzusi, vai pats mehānisms būtu iestrēdzis, vai pati atslēga palikusi slēdzenes iekšā? Vairumā gadījumu pirmā doma būs piezvanīt apsaimniekotajām vai pašam censties uzlauzt durvis. Tomēr durvju atvēršana saviem spēkiem var novest jau pie durvju ailes bojājumiem un vajadzību nekavējoties nomainīt tās. Taču dzīvoklis nebūtu tas vienīgais, kur var arī neiekļūt iekšā. Ko labāk darīt, ja auto atvēršana nebūs iespējama, un atslēga atrodas vai iekšā automašīnā, vai arī bagāžas nodalījumā? Kā atvērt auto durvis, gadījumā ja slēdzene būtu iesprūdusi? Šajā gadījumā pastāv sos durvju atvēršana, kas palīdz cilvēkiem šādās situācijās.

Seifa atvēršana –https://rigassosserviss.lv/seifu-atversana/

Kas tieši var negatīvi ietekmēt uz slēdzenēm?

Bieži vien, ja slēdzeņu atvēršana ir neveicama, pie tam tas ir brāķa dēļ, šajā gadījumā to ir jāmaina. Taču pat visaugstākās kvalitātes durvju slēdzenes laika gaitā nolietojas un to izmantošana paliek sarežģīta. Tie produkti, kuri izgatavoti no maiga tērauda vai alumīnija, saplīst visātrāk.

Jaunās mājās slēdzeņu mehānismi parasti tiek arī salauzti dabīgas celtnes nosēšanās dēļ. Mājas iegrimšana ietekmē durvju ailes nobīdi un vēl līdz ar to pasliktinās arī slēdzeņu daļu stāvokli. Uzkrātie putekļi un netīrumi, kas iekļūst slēdzenē, izraisa tās funkciju bojājumus. To pat var attiecināt pat uz tiem momentiem, kad nevar būt īstenota auto durvju atvēršana. Dažreiz jau ir nepieciešama tikai nebūtiskas slēdzenes kādas daļas iztīrīšana vai maiņa. Citreiz nolietojuma pakāpe būs tik augsta, ka to nevar atjaunot, un ir vieglāk nekavējoties nomainīt visu mehānismu.
Slēdzenes varētu būt saplīsušas tad, kad pret durvīm rīkojas, pielietojot spēku, aizcērtot durvis. Viennozīmīgi šis arī varētu sekmēt to, ka klientam vienmēr ir vajadzīgs durvju remonts.

Durvju serviss un auto durvju atvēršana – kādā veidā sameklēt atbalstu?

Ir apgrūtinoša auto atvēršana vai arī nepieciešams atslēgu serviss? Tomēr ir jāzina tās vietas, pie kā varētu doties. Bez šaubām, parasti mēs varam piezvanīt brokerim, gadījumā ja mums ir sos durvju atvēršana iekļauta. Taču pastāv uzņēmumi, kur būs piedāvāts tieši kvalitatīvs slēdzeņu serviss. Kā var tāda veida kompāniju uziet? Svarīgākais ir un būs izlasīt visas iespējamās citu klientu atsauksmes. Nekas nav tik ļoti būtisks, kā citu pastāvīgo pircēju redzējums, kā arī nav svarīgi vai servisa darba process bija tieši seifu atvēršana vai pats durvju remonts. Visam jau bija jābūt izdarītam kvalitatīvi. Meklējot servisu, paceliet interesējošos jautājumus, jo tad varēsiet saprast, vai otra galā ir profesionālis. Un arī necentieties uzlauzt ārdurvis paši, tā kā Jūs jau varat vien salauzt tās un būs jāveic maiņa. .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.