Posted on

Lidojumi uz ASV par pieejamām cenām

Cilvēki saviem aizraujošākajiem ceļojumiem labprāt meklē lētas aviobiļetes. Patiešām lēti lidojumi garantē dažādus bonusus pasažieriem, kas uzreiz nozīmē arī naudas ietaupīšanu. Jūsu rezervācijas veikšana būs tiešām viegla, jo Turkish Airlines aviobiļetes bez problēmām tiek piedāvātas internetā. Svarīgi atcerēties, ka šīs aviokompānijas pārstāvji nodrošina pietiekamu komfortu jebkuram cilvēkam, tieši tāpēc būsiet pilnīgi apmierināts. Turkish Airlines pasažieriem bagāža drīkst būt līdz 30 kg smaga, tādēļ iespējams paņemt sev līdzi tik tiešām daudz. Īpaša uzmanība būtu jāvelta tam, ka salonā katrs var ņemt līdzi 1 bagāžas vienību līdz 8 atzīmei, bet biznesa klasē konkrētais limits ir 2 šādas vienības. Ja patiešām vēlaties, lai Jūsu lidojumi uz Ameriku būtu patīkami, nevis ļoti nogurdinoši, pilnīgi noteikti jāizvēlas lielākais komforts.

Aeroflot piedāvājumi ikvienam

Aviobiļetes lēti iespējams iegūt ļoti viegli, tās piedāvā  Aeroflot kompānija, kura sniedz iespēju apskatīt tādas valstis , kā ASV. Izdevīgas akcijas ir tas, ko daudzi cilvēki vēlas redzēt, tieši tāpēc pieejami atšķirīgi to veidi. Visos Aeroflot reisos rokas bagāža nedrīkst pārsniegt 10 kg, kā arī tai jāatbilst izmēriem. Taču nododamā bagāža ļauj pārvest diezgan daudz mantu, jo maksimālais pieļaujamais svars somai ir tieši 23 kg. Visnotaļ iespējams izmantot šo bezmaksas vienību, lai paņemtu līdzi sporta preces.

Lufthansa lidsabiedrības piedāvājumu klāsts

Ja vēlaties pamēģināt ko nebijušu, šoreiz jāizvēlas pieejamie Lufthansa lidojumi, jo tā ir zināma kā pati apjomīgākā Eiropas aviokompānija. Ir zināms, ka daudzi ir izmēģinājuši, kādi ir lidojumi no Rīgas uz skaisto Dublinu, tieši tāpēc ir zināms, ko sagaidīt no šīs kompānijas. Mūsdienās ceļotāji aviobiļetes uz minēto Dublinu un citiem galamērķiem meklē internetā, to būtu ieteicams darīt arī Jums. Lufthansa bagāža visos reisos ir atļauta vienādā apjomā, proti, salonā drīkst būt soma līdz 8 kg. Blakus ir skaidri norādīts, ka iespējams droši izmantot arī vēl vienu nelielu rokas bagāžas vienību, par kuru nekāda maksa nav pieprasīta. Ļoti līdzīgi kā citos gadījumos, arī šajā konkrētajā kompānijā norādīts, ka ikviena reģistrējamās bagāžas vienība noteikti nedrīkst pārsniegt 23 kg robežu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.