Posted on

Kādas uzkodas izvēlēties konditorejā?

Klasiska konditoreja ir tiešām fantastiska vieta, kurā satikties ar draugiem un nobaudīt dažādas uzkodas mierīgā gaisotnē. Konditorejas izstrādājumi katru dienu ir simtprocentīgi svaigi un gardi, jo izmantotas pašas labākās sastāvdaļas.

Konditorejas Rīgā nodrošina interesantus piedāvājumus, tādēļ Jūs varat katru reizi izmēģināt ko īpašu un neredzētu. Tortes pēc katra pasūtījuma iespējams maksimāli pielāgot konkrētā klienta prasībām, tādēļ katru reizi gala cenas būs pavisam citas, bet kvalitātes līmenis neliek vilties. Šobrīd bieži tiek rīkoti vērienīgi banketi, tādēļ noder arī profesionāļu palīdzība, lai sagatavotu ēdienus un arī noformētu galdu tā, lai ikvienam rastos labs iespaids.

Ieskaties šeit- http://www.francumaize.lv/produkcija/

Neaizmirstamas tortes svētku noskaņai

Tortes uz individuālu pasūtījumu tiek radītas konkrēti tā, kā vēlas pats klients, tāpēc varat ļaut pilnīgu vaļu savai fantāzijai un veidot nebijušus noformējumus! Īstenībā pasūtīt kūku nav nemaz tik grūti, turklāt radošie konditori spēs ieteikt, kas visvairāk piemērots tieši Jums. Tortes pēc pasūtījuma visā Rīgā ir daudz aizraujošākas un unikālākas, turklāt tiek gatavotas ierastās lauku un arī mūsdienīgās kūkas. Ja gadījumā rodas jautājums, kur pasūtīt ļoti garšīgu kliņģeri, tad atbilde ir elementāra – droši dodieties uz pašu konditoreju un atrodiet pašu gardāko no piedāvājumiem! Izvēloties pasūtīt personalizētu kūku, Jūs noteikti būsiet ieguvējs, jo skaidri zināsiet visas gatavošanas procesā izmantotās sastāvdaļas un tas uzreiz garantē, ka tā Jums garšos.

Katram pielāgota banketa ēdienkarte

Ja nepieciešama rūpīga galda klāšana dažādos pasākumos, Jūs varat izmantot konditorejas darbinieku palīdzību, lai visu iespējami labāk noorganizētu. Izbraukuma banketi būtu jāplāno patiešām savlaicīgi, lai pienācīgi parūpētos par ēdieniem, piegādi u.c. niansēm. Plānoto banketu ēdienkarte bez šaubām tiek īpaši pielāgota katram notikumam, tādēļ galdu klāšana un noteiktās cenas mēdz atšķirties un par to vēlams vienoties jau pašā sākumā. Uzkodas svinīgajiem banketiem būs tieši tādā apjomā, cik nepieciešams, tāpēc nebūs jābaidās, ka ēdiena beigās varētu nepietikt. Piedāvātā galdu klāšana izbraukumā palīdz ieekonomēt laiku, tādēļ tas ir finansiāli izdevīgi un ļoti praktiski!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.