Posted on

Aktīva supošana un šī sporta apgūšana

Ik gadu supošana veicina cilvēkos aizvien lielāku interesi, kas palielina tādas jomas izaugsmi, piemēram, kā sup noma. Supošana jeb, kā to mēdz dēvēt, paddle board ir slīdēšanas veids pa viļņiem. Šeit ir airi atšķirībā no sērfinga, pateicoties tiem, tiek kontrolēti sup dēļi un tiek noturēts līdzsvars. Ikviens, kas sāk interesēties par šo sporta veidu, atrod sev ko īpašu. Un tiešām, vienkārša sup īre un arī iekļūšana klusajos ezera ūdeņos spēj veicināt daudzas pozitīvas izjūtas, sniedz enerģijas lādīņu kā arī ļauj baudīt saplūšanu ar dabu.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/veikals/

Sup piedzīvojums – ar ko tad uzsākt?

Jauniem sportistiem var šķist, kad, lai sākt savus supošanas mēģinājumus, viss, kas būtu nepieciešams, ir tikai aiziet tur, kur pārdodas sup dēļi un nopirkt iesākumā lētāko versiju. Bet tas nav viss, jo sup dēļi atšķiras pēc konstrukcijas, izejmateriāliem, mērķa un vēl attiecīgi arī cenas. Varētu likties, kad labākie sup dēļi būs tie dārgāki, bet bieži vien viņi ir paredzēti jau pieredzējušiem sportistiem, taču iesācējiem varētu nemaz nederēt. Tādēļ iesācējiem parasti ieteikta sup īre, kur pēc apmācības vajadzētu pāris reizes braukt pa mierīgu ezera virsmu. Sup īre sniedz iespēju mainīt dažādus dēļus un atrast sev piemērotāko, priekš tam, lai sup saullēkts būtu satikts pēc iespējas ērtākos apstākļos. Mūsdienās ir jau parādījies tāds fenomenāls sup dēlis, kā E-Foil, šī galvenā atšķirība ir tas, ka tas ir elektrisks un ļauj lidot virs ūdens. Balstoties uz iepriekš minēto, sup izbraucieni var radīt neatkārtojamus iespaidus, taču vislabāk, kad vispirms tiks izvēlēta sup īre.

Latvija ir un būs pilna ar atpūtas piedāvājumiem, izmantosim šo iespēju!

Aktīvā atpūta ar katru gadu paliek aizvien populārāka, visiem ir apnicis viss iekļauts serviss un parādās gribēšana, lai atpūta ar ģimeni ir aizpildīta ar iespaidiem un emocijām. Pie mums eksistē ļoti daudz iespēju tam. Patlaban populāra jau ir sup īre, kas ļauj sportu savienot ar dabas izbaudīšanu. Tik ļoti aizraujoši, kad uz sup saullēkts var tikt satikts kompānijā ar mīļoto. Pie tam tagad ir tāds dēlis kā E-Foil, kas vienkārši piepaceļ Jūs uz ūdens. Visu laiku populāra bija laivu noma, ko var izmantot ne tikai makšķerēšanai, bet arī, piemēram, romantiskiem izbraucieniem. Atceraties, ka Jūrmalā vienmēr ir piedāvāta katamarānu noma, kas liek cilvēkiem ne tikai sēdēt, taču arī kustināt kājas, bet, tomēr, lai labāk izbraukt sauszemi, velosipēdu noma ir lieliska izvēle. Kā redzam arī Latvijā atpūta ar draugiem vai ģimeni varētu būt interesanta, mums tikai jāpamēģina atklāt sev citu Latviju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.