Posted on

Kur labot auto riepas un auto diskus Ulbrokā?

Mašīna bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez apaviem. Auto riepu nolietojums un tehniskais stāvoklis noteikti ir ļoti svarīgs drošības rādītājs. Neatkarīgi no tā, vai mašīnai uzstādītas jaunas vai arī lietotas auto riepas, tai ir jāatblst visām drošības prasībām. Mašīnas riepu cenu kategorijas ir atšķirīgas, tālab jāsaprot, ko īsti ir vēlme nopirkt. Pirms riepu pirkšanas, vienmēr iesakām aprunāties ar auto riepu servisa speciālistiem, lai pārliecinātos par savas izvēles pareizību. Auto riepu serviss piedāvā arī riepu uzglabāšanas pakalpojumus.

Kas jāzina par automašīnas diskiem?
Auto riepu garāžas allaž piedāvā visāda tipa pakalpojumus, saistītus ar riepu un disku stāvokļa pārbaudi. Ja ar mašīnu brauc pa vājas kvalitātes eļiem, izredzes sabojāt mašīnas diskus ir ļoti liela. Jebkurā riepu servisā parūpēsies arī par automašīnas diskiem, ja būs tāda nepieciešamība. Auto riepu riepu servisa sortimentā ietilpst arī tādi pakapojumi kā mašīnas riepu maiņa un arī auto riepu montāža.

Ziemas un arī vasaras mašīnas riepu ndošana uzglabāšanai.
Pie mums ziemas auto riepas jālieto no 1. oktobra līdz pat pirmajam martam. Loģiski, ka šis periods var ieilgt, jo viss noteikti ir atkarīgs no laikapstākļiem. Ja izmantojat vissezonas mašīnas riepas, vajadzīgs pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms nākamās sezonas sākuma. Cenu atšķirība starp lietotām vai arī atjaunotām riepām un pilnīgi jaunu mašīnas riepu komplektu, var būt līdz pat 40 procentiem! Šāda cenu atšķirība noteikti ir novērojama gan ziemas, gan vasaras riepām. Pirms pērkat jau lietotas vai arī atjaunotas riepas, noderētu konsultācija pie riepu servisa speciālistiem.

Riepu serviss Ulbrokā.
Lēta riepu garāža ir atrodama Rīgā. Ja vajadzīgs paglabāt savas nesezonas mašīnas riepas, jo mājas vai arī garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz mašīnas riepu servisu un lietot auto riepu noliktavas servisu. Ubrokā un Rīgā var pārliecināties par savu auto riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu noliktavā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus kā arī, vajadzības situācijā, balansēs auto riepas, lai braukšana būtu droša un patīkama gan šoferim, gan pasažieriem un arī citiem satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.