Posted on

Kādu autoservisu piemeklēt kvalitatīvai auto apkopei vai arī diagnostikai?

Mūsdienu pasaule ir ļoti mainījusies, kā rezultātā tagad uz jaunām mašīnām var braukt ne vienīgi ļoti bagāti cilvēki, taču pat vienkāršie cilvēki, kuriem ir vidējās algas. Auto līzings un, protams, pretīmnakoša cena jauniem auto aizvien vairāk rosina cilvēkus pirkt nevis lietotus, bet jaunos auto. Būtiskākā atšķirība būs tajā, kad ar vecām automašīnām viegli varēja tikt galā arī pats automašīnas saimnieks un nopirkt vajadzīgo detaļu, vai arī veikt nebūtisku labošanu. Taču mūsdienu mašīnas visas ir pilnas ar elektroniku, kas tad arī ir tas, kas liedz iespēju veikt pastāvīgi remontu, kā rezultātā cilvēki ir spiesti doties tāda veida vietām kā, piem., sertificēts toyota autoserviss vai arī cita veida markas serviss. Līdz ar to ir būtiski, lai ir atlasīts ne vienīgi cenu ziņā patīkams autoserviss Rīgā vai citās pilsētās, bet arī ar plašu pakalpojumu klāstu, kas tad tiek veikti profesionāli.

Ienāc- https://carway.lv/pakalpojums/turbinas-remonts/

Autoservisu dažādība

Jebkurš autoserviss Juglā vai arī citā Rīgas mikrorajonā var būt iedalīts trīs galvenajās grupās, sertificēti dīleru auto servisi, parasts autoserviss un privātu mehāniķu pakalpojumi garāžā. Ar ko tad viņi atšķiras savā starpā un tad, kāds ir vislabākais variants, centīsimies uzzināt.
Oficiāls dīleru autoserviss, tāds ir, piemēram, sertificēts toyota autoserviss, konkrēti tie standartā ir izveidoti kā noteiktas auto brenda markas pārstāvniecības, kuru tieši remontā specializējas. Vairumā gadījumu tas ir mašīnas apkope pēc garantijas, tā kā, gadījumā ja, piemēram, būs nepieciešams auto remonts, mašīnas saimnieks būs spiests samaksāt “kārtīgu” cenu. Bez šaubām, tas nemaz nav visos dīleru servisos, tāpēc minētais punkts būtu labi jānoskaidro.
Parasts autoserviss Rīgā vai jebkur citur mūsu valstī, kas tieši ir reģistrēts, ievērojot likumdošanu kā arī šie servisi pilnībā ir atbildīgi par veikto servisu, pat, ja klientiem vajadzīga tikai riepu montāža un balansēšana. Tāda veida serviss ir diezgan populārs, šadā servisā ir kā profesionāls automehāniķis, gan auto elektriķis, gan arī augstas kvalitātes pakalpojumi. Tanī pat laikā cenas ir mazākas.
Pēdējā grupa – privatās garāžas, kur piedāvātais auto remonts tiek izdarīts neoficiāli. Protams, šajās vietās ir mazas cenas, bet te nav arī nekādu garantiju un atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Turklāt jaunu auto diagnostika diez vai būs pareizi realizēta.

Kritēriji, kurus jāņem vērā, ja tiek meklēts autoserviss Rīgā vai jebkur citur Latvijā

Tad, kad tiks skatīts autoserviss Juglā vai jebkur citur, nedrīkst lūkoties vien uz darba cenām. Būs nepieciešams novērtēt autoservisa darbinieku kvalifikāciju, ka arī nepieļaut, ka auto diagnostika būs veikta kādā nezināmā garāžu darbnīcā. Labākajā variantā būs iztērēta tikai nauda un laiks. Sliktākajā – būs nepieciešamas jaunas detaļas vai arī pats auto. Šeit ir optimālā shēma – kamēr eksistē garantija, auto apkope un remonts jaīsteno tieši pie dīlera. Taču jau pēc garantijas serviss nav izdevīgs, kā arī tam jau nav īsti lielas jēgas. Labāk būtu griezties pie kvalitatīviem autoservisiem, kas tieši var klasificēties kā, piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Kas tad attiecināms uz garāža tipa servisiem, tad to servisu varētu izmēģināt vienīgi tad, kad Jums ir kāds savs uzticams automehāniķis vai arī auto elektriķis. Pretējā gadījumā labāk būtu atrast citu uzņēmuma klientu rekomendācijas, tā kā arī nekvalitatīvi realizēta riepu montāža un balansēšana var novest pie avārijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.