Posted on

SUP saulriets sniedz iespēju atklāt pavisam jaunas izjūtas

Ik gadu supošana rada apkārtējos aizvien lielāku ieinteresētību, kas, savukārt, rada tādas jomas izaugsmi, kā sup noma. Supošana vai kā arī to bieži vien sauc, paddle board, ir veids kā slīdēt pa viļņiem. Šeit atšķirībā no sērfinga ir airi, pateicoties tiem, tiek kontrolēti sup dēļi un tiek noturēts līdzsvars. Ikviens, kurš interesējas par tādu sporta iespēju, sameklē tajā kaut ko īpašu. Un tiešām, parasta sup noma kā arī iegrimšana klusajos ūdeņos spēj radīt daudz pozitīvu izjūtu, sniedz enerģijas lādīņu un ļauj izbaudīt harmoniju ar dabu.

Izvēlēta supošana kā aktīvā atpūta? Kā var iemācīties?

Pirms tam, kad tiks nopirkti Jūsu pirmie sup dēļi, tieši sup īre var palīdzēt Jums saprast, kāds tad dēļu veids var būt atbilstošs Jūsu gadījumā. Šodien sup noma piedāvā pilnīgu instruktāžu kā arī piemērota inventāra piemeklēšanu, un daudzās vietās ir iespēja to arī nopirkt. Jūsu sup piedzīvojums tiek sākts uz ceļiem, bez šaubām, prodfesionāļi stāv kājās, taču jauniem sportistiem būs jāapgūst noturēt līdzsvaru. Šāda veida aktīvā atpūta sniedz iespēju ne vien sameklēt mieru sevī, bet arī ir laba fizkultūra Jūsu ķermenim. Supošana būs uzsākta, turot airi ar vienu roku vidū, bet tajā pat brīdī otrā roka turas pie gala. Kad ir sanācis pārāk ātri pārvietoties, jābremzē ir ar airi. Lai uz sup saulriets tiešām būtu sagaidīts pēc iespējas drošākā vidē, vislabāk vilkt virsū glābšanas vesti. Jūs zinajāt, ka tieši sup dēļi tiek uzlaboti, un šobrīd sup piedzīvojums varētu būt arī uz E-Foil, kas sniedz iespēju lidot uz ūdens.

Katamarānu vai sup noma, izvēlaties tieši to, kas Jums tīk

Sportiska aktīvā atpūta ar katru gadu paliek aizvien populārāka, visiem ir apnicis viss iekļauts serviss un ir vēlme, tomēr, lai atpūta ar draugiem ir aizpildīta ar jauniem iespaidiem un emocijām. Latvijā pastāv ļoti daudz iespēju tādai atpūtai. Tagad populāra tomēr ir Sup noma, kur iespējams sportu savienot ar dabas baudīšanu. Tik ļoti aizraujoši, kad uz sup saulriets tiks satikts kompānijā ar mīļoto. Pie tam šobrīd parādījies tāds dēlis kā E-Foil, kas pa īstam piepaceļ Jūs virs ūdens virsmas. Vienmēr populāra bija laivu noma, ko var izmantot ne vienīgi zivs ķeršanai, bet arī, piemēram, romantiskiem izbraucieniem. Atceraties, ka Jūrmalā vienmēr ir piedāvāta katamarānu noma, kas liek cilvēkiem ne vien sēdēt, taču arī kustināt kājas. Taču, priekš tam, lai labāk apskatīt sauszemi, velosipēdu noma tad ir lieliska alternatīva. Ir skaidrs, ka pat mūsu valstī atpūta ar ģimeni vai draugiem var būt interesanta, visiem tikai jāpamēģina atklāt priekš sevis citāda Latvija!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.