Posted on

KVALITATĪVI LOGI KATRAM KLIENTAM.

Neviens negrib dzīvot vai atrasties telpā bez logiem. Ventilācija, ir viena no svarīgākajām logu funkcijām, tādēļ liela nozīme ir tam, ka logi tiek iebūvēti pareizi. Arhitektūrā vieni no nozīmīgākajiem laikmeta vēstnešiem ir tieši logi, jo katram vēstures posmam tiem ir atšķirīgs izskats un funkcionālā nozīme – no maza izmēra lodziņiem viduslaikos, līdz milzīgām logu konstrukcijām sienas vietā mūsdienās.Mūsdienu tehnoloģiskās iespējas sniedz dažādus risinājumus ar kuriem logus ir viegli izgatavot ne tikai piemērotus telpas parametriem, bet arī klienta vēlmēm, tādā veidā nodrošinot optimālu pasūtījumu visām iesaistītajām pusēm.

PLASTMASAS LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJOKLIM!
Viens no dominējošajiem materiāliem logu izgtavošanā ne tikai Latvijā, bet visā Eiropā jau daudzus gadu desmitus, ir plastmasa, jeb pakešu logi. Palēnām nomainot koka logus gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām un skolām, uz plastmasas logiem tie ir redzami lielākajā daļā ēku visā pasaulē. Pēdējos gados kļūst populāra arī alumīnija logu uzstādīšana. Alumīnija logi ir labs risinājums reizēs, kad nepieciešams uzstādīt ugunsdrošus logus. Tie nav nedz smagnēji, nedz kādā citā veidā bojā ēkas fasādes vizuālo un tehnisko stāvokli. Noteikti, liela vērība jāpievērš logu uzstādīšanai, ne tikai koka un alumīnija logu uzstādīšanas reizēs, bet arī alumīnija logu instalācijas reizēs. Ņemot vērā logu lielo lomu pareizai telpas ventilēšanai, tad ir vitāli svarīgi tos pareizi uzstādīt, lai nerodas problēmas ar kondensāta uzkrāšanos, pelējuma rašanos un dažādām citādām nepatīkamām liksātm, kuras nemaz tik viegli nevar labot.

KUR PASŪTĪT UZSTĀDĪŠANAI PALODZI UN GARĀŽAS VĀRTUS?
Arī ārējai un iekšējai apdarei pēc logu montāžas ir tik pat liela nozīme kā pašiem montāžas darbiem. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver gan tehniskos labojumus, gan kosmetiskos uzlabojumus. Par apdares darbiem nevajag satraukties, jo to paveiks tie paši meistari, kas nodarbojās ar logu montāžu. Pie iekšējās un ārējās apdares piederas arī palodžu montāža. Pasūtot logus, ir iespējams pasūtīt arī garāžas vārtus, palodzes, vārtus un pat durvis, lai viss būtu skaists un saskaņots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.