Posted on

VAI PAKEŠU LOGI IR DROŠA IZVĒLE?

Mūsdienās plastmasas jeb PVC logi ir kļuvuši par gadsimta iezīmi arhitektūrā, jo, ja paskatāmies apkārt, būs grūti atrast kādu citu logu veidu, ko klienti izvēlētos uzstādīt savos mājokļos. Ņemot vērā to, ka Latvijas klimats var lepoties ar visiem četriem gadalaikiem, kas mēdz ievilkties ilgāk kā plānots. Mājīga temperatūra iekštelpās drēgnajos un aukstajos gada mēnešos, ir viens no iemesliem, kādēļ cilvēki Latvijā steidz nomainīt vecos koka logus, pret plastmasas logiem. Lieliskas termoreguācijas nodrošināšana ir iemesls, kādēļ mūsdienu jaunceltnēs plastmasas logi tiek uzstādīti jau ēkas būvniecības laikā. Lieliska siltumizurība ziemā un vēl lieliskāka ventilācija vasarā ir viens no tiem iemesliem, kādēļ pakešu logi ir TOP izvēle. Plastmasas logi Latvijā ir populārākā izvēle klientu vidū jau vairāk kā 20 gadus, uzzināt vairāk var tālāk.

PVC LOGU NOZĪME SILTUMA UZTURĒŠANAI DZĪVOKĻOS

Latvijā energoefektivitāte ir numur viens temats, kad ir runa par ēku renovāciju. Kāpēc svarīgi, lai mājoklis būtu energoefektīvs? Pirms 50 gadiem celtajos sērijveida dzīvokļu daudzstāvu namos dzīvo viena liela daļa no visas Latvijas iedzīvotājiem. Skaidrs, ka ēkas konstrukcijas, komunikācijas un viss pārējais ir morāli un fiziski novecojis, tādēļ tiek veikta namu pilnīga renovācija, kas iekļauj arī logu nomaiņu, ja tas jau nav izdarīts iepriekš. Ne pārāk pievilcīgo telpas temperatūru, mitrumu, slikto ventilāciju un citas nelaimes, var mēģināt novērst nomainot logus. PVC logi nodrošina pareizu un atbilstošu gaisa cirkulāciju telpā, kā arī mūsdienīgu ventilācijas iespēju. Ja logi iemontēti nepareizi, tad pastāv risks, ka telpā sāks veidoties mitrums un uzkrāties kondensāts.

KAS VEIC APDARES DARBUS PĒC LOGU MONTĀŽAS?

Pakešu logi ir pieejami gan dzīvokļos, gan privātmājās, garāžās un saimniecības ēkās. Tie var būt gan atverami, gan bez šādas funkcijas. Pēc klienta pieteikuma saņemšanas, meistari veiks visus mērījumus un pēc pāris dienām jau tiks veikta jauno logu montāža. Pēc darbu beigām arī nebūs jāmeklē jauni pakalpojumi sniedzēji, lai veiktu apdares darbus. Par precīzām cenām ir iespējams runāt tikai tad, kad ir noskaidrotas visas ar projektu saistītās nianses.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.