Posted on

KĀ PAVADĪT ATPŪTU PIE ŪDEŅIEM?

Ik viens no mums vēlas atvaļinājumu un brīvdienas, pavadīt bez sirdsapziņas pārmetumiem un atpūšoties, neko nedarot vai arī pilnīgi pretēji – baudot diezgan aktīvu atpūtu ar ģimeni un draugiem ārpus mājas. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums. Upes, ezeri un jūras krasts vasarā čum un mudž no atpūtnieku skaita un daudzi tajā saskata biznesa iespējas, ko labprāt arī izmanto. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Vēl daļa izvēlas doties braucienos ar laivām, kas ir lielisks veids, kā saliedēt kompāniju, turklāt laivu nomas ir atrodamas tur pat, krastā.

Uzzini vairāk – https://www.bullulaivas.lv/pasakums/ar-sup-deli-pa-purva-ezeru/

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM.
Pie kā var iznomāt ūdens atrakcijas – laivas un sup dēļus? Daudziem par pārsteigumu, iespējas ir dažādas. Ja esat rezervējis namiņu vai telšu vietu kādā no kempingiem, tad noteikti arī tur pat ir iespējams iznomāt laivas, sup dēļus un katamarānus. Dažādu preču nomu piedāvā arī aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu pidāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Līdzās Sup dēļiem un katamarāniem ir iespējama pat jahtas noma! Uz jahtas izklaidēties un atpūsties var pat astoņu cilvēku liela kompānija.

SUP DĒĻU NOMA LIELĀM KOMPĀNIJĀM.
SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā, jo kas gan varētu būt atspirdzinošāks par izbraucienu ar SUP siltā vasaras rītā, vērojot saullēktu? Patiesībā, šis ir viens no labākajiem fiziskajiem treniņiem kādu varam iedomāties. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Ja vēlaties ūdens atrakcijas baudīt nākamajā līmenī, tad noteikti jāizmēģina brauciens ar e-foil dēli. E-foil ir iespēja pacelties virs ūdens līmeņa un pārvietoties pa ūdens virsu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.