Posted on

VIEGLI UZSTĀDĀMAS GARĀŽAS UN ANGĀRI VISUR LATVIJĀ.

Jebkurš automašīnas īpašnieks piekritīs, kad automašīnai ir nepieciešama garāža, kas vasarā pasargā spēkratu no svelmes un ziemā un no aukstuma. Vecās, labās ķieģeļu garāžas lēnām tiek aizstātas ar dažādu citu materiālu celtām garāžām. Pēdējos gados populāras ir kļuvušas moduļu garāžas, kas ir saliekamas un viegli pārvietojamas. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot. Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Taču, nevajag aizmirst pirms moduļu garāžas uzstādīšanas painteresēties vai nav nepieciešams to reģistrēt zemesgrāmatā.

Uzzini vairāk – https://domusbuve.lv/angari

DIVSLĪPU JUMTA MODUĻU GARĀŽAS VAI ANGĀRI PĒC PASŪTĪJUMA.
Pastāv dažāda veida moduļu garāžu piedāvājums. Lai klientiem būtu vieglāk izprast garāžu veidus, pastāv dažādi veidi pēc kuriem tās iedala. Parasti izšķir divslīpu, horizontāla vai vertikāla tipa jumta garāžas. Ja nepieciešama vieta, kur glabāt lauktehniku, ir iespējams iegādāties arī garāžu traktoram. Jau esošai garāžu konstrukcijai ir iespējams pielāgot un izveidot garāžu vārtus, kas būs funkcionāli un kalpos ilgi. Ja runa par cenu, tad to sastāda dažādi faktori – garāžas izmērs, seguma veids, piemēram, dzelzs vai akrils. Jāpiezīmē, ka akrila garāžas būs nedaudz dārgākas, bet to, kāda tipa garāža būs piemērota, noteikti konsultēs pirms pasūtījuma veikšanas.

MOBILIE ANGĀRI MĀJSAIMNIECĪBĀM UN LAUKIEM.
Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekāmi un pārvietojami. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.