Posted on

NEPIECIEŠAMS ATSLĒDZNIEKS? BŪSIM KLĀT PAVISAM DRĪZ!

Sajūta, kad pārnākot mājās konstatējat, ka atslēgas ir pazudušas vai nolūzt slēdzene, nav tā patīkamākā. Un, pēc visiem liktens likumiem, tas noteikti notiks tad, kad tas būtu vismazāk nepieciešams. Durvju atvēršana ir pakalpojums, kas radīts speciāli šādiem gadījumiem un paralēli tiek piedāvāta arī iespēja slēdzeni nomainīt. SOS durvju atvēršana ir lielisks pakalpojums, kas pieejams mūsdienīgās platformās, piemēram, WhatsApp, kur iespējams nosūtīt problēmas attēlu, lai meistari labāk varētu sagatavoties. Šāda veida pakalpojums noteikti palīdzēs ik vienam, kurš nonācis nelaimē. Pakalpojumus iespējams pieteikt dažādos veidos, vispopulārāk ir pieteikt pakalpojumu Whatsapp, izskaidro situāciju un gaidi meistaru, kurš durvis atvērs viens un divi. Pakalpojums ir pieejams jebkuram 50 kilometru rādiusā ap Rīgu, tātad, arī Pierīgas rajonos dzīvojošie var vērsties pēc palīdzības.

AUTO DURVJU ATVĒRŠANAS PAKALPOJUMI RĪGĀ

Ja automašīnas durvis ir aizkritušas un pašu spēkiem tikt iekšā nav iespējams, taču iekšā ir palikuši bērni vai mājdzīvnieki, SOS atslēdznieks ir tas cilvēks, kurš izglābs situāciju. Ar sos atslēdznieka palīdzību ir iespējams atvērt arī automašīnas bagāžniekus. Šādi iespējams atvērt arī centrālās elektroniskās atslēgas. Tiek garantēta simtprocentīga atvēršana un iepriekš nosauktā cena par pakalpojumu netiks pēkšņi mainīta. Mūsdienās ir daudz slēdzeņu, kas tiek veidotas no ļoti plāna metāla, tādējādi risks tās nolauzt vai saliekt palielinās ļoti daudz reižu. Pat visnelielākā slodze šādām atslēgām var būt liktenīga. Netrūkst gadījumu, kad līdzīgas ķibeles rodas ar automašīnu atslēgām.

VAI VAR ATVĒRT SEIFU, JA PAZUDUSI ATSLĒGA?

SOS jeb ārkārtas atslēdznieka pakalpojumi ir salīdzinoši jauns pakalpojums Latvijas tirgū. Šādos gadījumos nevajag apsvērt domu par durvju uzlaušanu vai centieniem atmūķēt atslēgu pašu spēkiem, jo tas var novest pie lielākām problēmām. Pats galvenais ir nemūķēt slēdzeni vaļā pašiem, jo tad tiešām var rasties situācija, kad durvis ir vienkārši jāuzlauž. SOS atslēgu atvēršanas pakalpojums ir paredzēts jebkāda veida slēdzenēm, ieskaitot seifus. Nepieciešamības gadījumā ir pieejama arī durvju slēdzenes nomaiņa un durvju remonts.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.