Posted on

PROFESIONĀLA LOGU UZSTĀDĪŠANA AR PIECU GADU GARANTIJU LATVIJĀ

Logi ir nepieciešami jebkurai ēkai un Latvijā populārākie ir PVC logi. Lai paaugstinātu ēkas energoefektivitāti, mūsdienīgiem logiem ir liela nozīme. Plastikāta logi nodrošina pareizu telpas ventilāciju, siltumizolāciju un arī vizuāli labi izskatās. Tas pats attiecas arī uz jaunajiem koka un izturīgajiem alumīnija logiem. Maldīgi uzskatīs, ka koka logi, kurus mūsdienās uzstāda mājokļos, uzbūves ziņā ir tādi paši kā pirms 30 gadiem. Tās ir modernas logu instalācijas metodes. Piemēram, koka logus izvēlas tie, kuru ēkas eksterjerā labāk iederas koka rāmji, savukārt alumīnija logi ir ugunsdroši. Logu montāža mūsdienās aizņem maz laika, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka viss process varētu neplānoti ievilkties. Tehnoloģiski pareiza logu uzstādīšana iet roku rokā ar profesionalitāti un 5 gadu garantiju. Izvēloties logu montāžu, nevajag aizmirst arī par iekšējām un ārējām palodzēm, kā arī insektu tīkliem, kas būs lieliski palīgi vasaras mēnešos un aizturēs nelūgtus viesus.

KAS JĀZINA IZVĒLOTIES METĀLA VAI PLASTMASAS DURVIS?

Mūsdienās populāras ir arī PVC un metāla ārdurvis. PVC durvis ir mūsdienīgs un daudzpusīgs risinājums, jo tās iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm un piemērotas ēkai, kur tās plānots uzstādīt, piemēram, saimniecības ēkām, garāžām, izejai uz terasi un tamlīdzīgi. Bīdāmas PVC durvis būs lielisks risinājums, piemēram, izejām uz terasi. Kā mūsdienīgs risinājums ieejas durvju montāžai, bieži vien tiek izmantotas metāla durvis. Jāizvēlas pareiza metāla durvis atkarībā no to novietojuma, respektīvi, ja durvis tiek uzstādītas kāpņu telpā, tās var nebūt tik pat izturīgas pret laikapstākļu ietekmi kā tās, kas paredzētas uzstādīt privātmāju ieejai.

KĀ IZVĒLĒTIES PIEMĒROTĀKO VENTILĀCIJAS VEIDU?

Labas ventilācijas nozīme visās mājokļa telpās ir nepieciešamība. Gaisa kvalitāte ir svarīga neatkarīgi no tā vai atrodamies ārā vai mājās, tādēļ teicamas ventilācijas sistēmas uzstādīšana ir nepieciešamība. Ir iespējams uzstādīt dažādus ventilācijas veidus, atkarībā no klienta vēlmēm. Piemēram, logā tiek iebūvēta pasīvā ventilācijas sistēma, kas nodrošina pietiekoši labu gaisa apmaiņu istabā. Piespiedu ventilācijas sistēmas jeb ventilatori ir labs risinājums gadījumos, kad dabiskā gaisa plūsma ir nepietiekoša. Jaunākās paaudzes ventilācijas sistēmas iespējams darbināt arī ar elektrību, kur enerģijas patēriņš ir gaužām niecīgs un ekonomisks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.