Posted on

SVAIGI GATAVOTI KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI IK DIENU

Vai varat iedomāties skaistāku smaržu par tikko ceptu smalkmaizīšu aromātu gaisā? Šāda veida konditorejas izstrādājumi ir allaž bijuši top prece jebkuram cilvēkam, jebkurā diennakts laikā. Dažāda veida smalkmaizītes, kūkas, tortes, tartes un bulciņas ir standarta piedāvājums daudzām konditorejām Rīgā, taču, ne visas piedāvā arī ēdienu piegādi un banketu apkalpošanu. Ja aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt kliņģeri, tad arī šajā gadījumā konditoreja noteikti palīdzēs(aplūko šeit – tortes uz pasūtijuma). Cenas ir dažādas, atkarīgas, protams, no pasūtījuma veida, taču vidēji kūkas cena ir 15 eiro kilogramā.

VAI PIEEJAMAS TORTES BĒRNU PASĀKUMIEM?

Problēmas ar galda klāšanu un neizlēmība par to, ko piedāvāt viesiem gaidāmajos svētkos, ne vienai saimniecei mēdz sagādāt galvassāpes. Torte, kūka, kliņģeris – šie ir vakariņu centrālie notikumi, taču, lai pārsteigtu viesus ar īstu gardumu, nav nepieciešams stundām stāvēt pie plīts, jo ērti pieejami kūku pasūtīšanas pakalpojumi. Pasūtīt iespējams jebkāda veida kūku – gan lauku, gan siera kūkas, brīnišķīgas šokolādes kūkas un daudz ko citu. Pasūtījums jāveic laicīgi, vismaz pāris dienas iepriekš. Ja nepieciešama kūka ar bērna mīļāko multfilmu varoni vai kādu citu aktuālu tēlu, vārdu figūriņām vai ko citu, tad šāda pasūtījuma veikšana nesagādās nekādas problēmas. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

BALLĪŠU, BANKETU UN IZBRAUKUMU BANKETU ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI

Galda klāšanas pakalpojums banketiem, kāzām un lielākiem saviesīgiem pasākumiem ir aktuāls vienmēr. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Tas nozīmē ka noderēs galda klāšanas pakalpojums. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Ja nepieciešams apkalpot izbraukuma banketus, tad tiek nodrošināts viss nepieciešamais – ne tikai ēdiens un uzkodas, bet arī trauki un galda piederumi. Galda klāšana iespējama dažāda veida pasākumiem, formālākiem un brīvākā gaisotnē, taču, jāņem vērā, ka nepieciešams pieteikt pakalpojuma nepieciešamību vismaz 10 dienas iepriekš, lai būtu iespēja sagatavoties un sagādāt gardus pārsteigumus. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.