Posted on

KĀDAS IR MAKSIMĀLĀS KREDĪTA SUMMAS ONLINE AIZDEVUMIEM?

Visā pasaulē dažāda veida kredīti un aizdevumi ir ierasta prakse jau gadu simtiem. Lielākā daļa aizdevumu ņēmēju naudu izmanto dažādu pēkšņu situāciju risināšanai un izdevumu segšanai, piemēram, par medicīnu. Patēriņa aizdevumus ir iespējams saņemt ne tikai bankās, bet arī ar interneta starpniecību dažu minūšu laikā. Lai elektroniski aizpildīts aizdevuma pieteikums, būtu juridiski legāls, ir nepieciešams autorizēties ar internetbanku, kas kalpo kā sava veida elektroniskais paraksts(skatīt te – http://www.bdaugava.lv/zinas/budzeta-planosana-ka-krat-un-teret-/). Aizdevumu ir iespējams ņemt uz desmit gadiem un summā līdz pat divdesmit pieciem tūkstošiem eiro, kas ir pietiekoši liela summa neparedzētiem izdevumiem vai biznesa ieceru realizācijai.

AIZDEVUMS AR PIEŅEMAMU GADA PROCENTU LIKMI IKVIENAM INTERESENTAM

Lielu daļu biedē aizdevuma procenti, kas ir maksa par kredīta izsniegšanu, taču, piebildīsim, ka aizdevumu ir iespējams atmaksāt arī ātrāk. Šāda veida kredītus parasti izsniedz ar sākuma summu 500 eiro. Tā ir summa, kas ir elementāri atmaksājama dažu mēnešu laikā, savukārt maksimālā summa, kas ir divdesmit pieci tūkstoši eiro, ir elementāri atmaksājama 10 gadu laikā. Piekritīsiet, ka tas ir izdevīgi. Procentu likme par aizdevuma saņemšanu, ir sākot no nepilniem septiņiem procentiem.

NO CIK GADIEM VAR PIETEIKT AIZDEVUMU INTERNETĀ?

Viens no ērtākajiem veidiem kā pieteikties kredītam, ir sēžot savā ērtajā dīvānā, bez vajadzības iziet no mājas. Latvijas likumdošana nosaka, ka dažāda veida aizdevumi tiek piešķirti personām, kuras ir sasniegušas vismaz 21 gada vecumu kā minimums. kredīta pieteikumu izskata vienas darba dienas laikā un par lēmumu paziņo elektroniski. Labā ziņa ir tā, ka, lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešama ķīla, bet klientam jārēķinās, ka tiks lūgts norādīt darba vietu un tiks pārbaudīta kredītvēsture.

No kredītsaistībām nav jābaidās. Aizdevums ir iespēja ne tikai neparedzētu izdevumu segšanai, bet arī dzīves uzlabošanai. Kredīti ilgtermiņā internetā ir ērti, jo pieteikumu ir iespējams nosūtīt jebkurā diennakts laikā, pat brīvdienās. Regulāru kredīta maksājumu veikšana palīdz arī plānot ikmēneša izdevumu un plānot tēriņus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.