Posted on

Vajadzīgas riepas? Ielūkojies piedāvājumā!

Lietojot tās pašas vairākus gadus, to protektora nodilums noteikti būs labi pamanāms, tādēļ laikus jāmeklē jauns komplekts. Savukārt jaunas riepas daudz labāk pildīs savas funkcijas un braukšana nebūs vairs tik riskanta, lai arī kādi būtu laikapstākļi. Ja vēlies ieekonomēt, riepu serviss izveidojis arī plašu piedāvājumu, kurā ietvertas tiešām kvalitatīvas, mazlietotas auto riepas. Lietotas riepas nemazinās braukšanas kvalitāti, jo to stāvoklis un protektors tiek rūpīgi pārbaudīts uz montāžas stenda. Lai arī kāda veida lētas riepas Tev būtu nepieciešamas, riepu garāža ir piemērotākā vieta, kur tās meklēt, jo eksperti dod iespēju iegādāties pat nestandarta izmērus.

Piedāvājumā arī kvalitatīvs riepu remonts!

Ziemas riepas maksimālai saķerei

Nav jābaidās izvēlēties lietotas ziemas riepas ar vai bez radzēm, jo tām protektora dziļums būs atbilstošs pat vairāk kā vienai sezonai, bet viss atkarīgs no braukšanas stila. Visas ziemas riepas var atpazīt pēc īpašajiem protektora iegriezumiem, kas palīdz nodrošināt labāku saķeri ar ceļu, tādēļ riepu noliktava palīdzēs atrast piemērotas riepas vieglajiem un pat kravas auto. Principā auto riepas jāizvēlas pēc atšķirīgiem kritērijiem, viens no galvenajiem ir tas, kādus ceļus galvenokārt izmanto. Riepas Dreiliņi rūpējas par katra klienta vēlmēm, tāpēc arī tādā gadījumā, ja neticami apjomīgajā piedāvājumā nespēj atrast noteikta izmēra riepas, vienkārši sazinies ar speciālistiem! Klāstā ir arī dažāda stila un izmēra lietie auto diski, kas izturīgi pret rūsu un garantē daudz vieglāku bremzēšanu. Iespējams Tev iepatiksies arī lietoti auto diski, kas maksās mazāk, taču sniegs to pašu efektu.

Kāpēc izraudzīties lietotas riepas?

Lietotas vasaras riepas tiek piegādātas no Vācijas, pietam to atlikušais protektors ir vidēji 6-9 mm. Visas riepas Rīgā pielāgotas atšķirīgiem ceļiem, tāpēc svarīgi veltīt uzmanību protektora rakstam. Savas riepas Ulbrokā var atstāt arī uzglabāšanai līdz nākamai sezonai, paredzētās izmaksas visām riepām ir identiskas. Lai varētu izbaudīt drošu un komfortablu braukšanu katru reizi, servisā riepu montāža tiek veikta ar ļoti inovatīvām un novērtētām tehnoloģijām. Paralēli tam speciālisti pārbauda ventiļus un , ja nepieciešams – tos uzreiz nomaina, tieši tāpat tiek novērtēti diski utt. Parasti riepu maiņa notiek vismaz divas reizes gadā, tikpat bieži nepieciešama arī riepu balansēšana, lai nebūtu grūti vadīt šo auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.