Posted on

GRĀMATVEDĪBAS UZŅĒMUMI RĪGĀ

Grāmatvedis ir tā profesija, kas par darba apjoma neesamību nevarētu sūdzēties.. Mūsdienās grāmatvedības uzņēmumi nesniedz vairs tikai ar grāmatvedību saistītus pakalpojumus, bet piedāvā arī juridiskās konsultācijas, rīko seminārus par aktualitātēm un problēmām nozarē, kā arī daudz ko citu. Ienākumu un izdevumu kontrole, finanšu sakārtošana un jebkāda cita veida informācijas apstrāde, kas saistīta ar personīgajiem vai uzņēmuma finansu līdzekļiem ir grāmatveža ikdiena, tādēļ nevajag baidīties meklēt palīdzību arī tad, ja ikdienā esat izlēmis šos jautājumus kārtot paša spēkiem. Nodokļu likmes un dažādi koeficienti mainās nemitīgi gan lielām, gan mazām un specifiskām nodarbinātības sfērām, tādēļ vislabāk par visu aktuālo un nepieciešamo pastāstīs tieši grāmatvedis vai kompetents jurists. Jurista un grāmatveža konsultācija lieti noderēs arī tad, ja grasāties dibināt, vai gluži otrādi – likvidēt, uzņēmumu.

Ienāc – http://www.bkgrupa.lv/komercdarijumi-vaditajiem/

MAKSĀTNESPĒJAS KONSULTĀCIJAS UN GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI.
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu regulē likums par grāmatvedību un tā vienmēr ir gājusi roku roka ar dažādiem juristu pakalpojumiem un konsultācijām, jo precīza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība ikvienam. Parasti tiek piedāvāti plaša spektra juridiskie pakalpojumi – darba tiesības, civiltiesības, komerctiesības un arī knsultācijas sakarā ar maksātnespēju.

KUR ATRAST GRĀMATVEDI DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANAI.
Gadā ir vismaz viens notikums, kad daudziem ir nepieciešama vismaz neliela grāmatvedības eksperta konsuktācija un šis notikums ir Gada ienākumu deklarācijas iesniegšanas laiks, jo ļoti daudzi ir ieinteresēti to aizpildīt precīzi, lai saņemtu no Valsts Kases pārskaitījumu par saviem valstij pārmaksātajiem nodokļiem un atgrieztu daļu maksas par medicīnas pakalpojumiem. Deklarāciju aizpildīšana jau labu laiku ir pieejama interneta vidē, taču tik pat daudzi vēl labprāt tās aizpilda VID nodaļās savā pilsētā. Daudzi izvēlas deklarāciju aizpildīšanu nodot zinošu grāmatvežu pārziņā, tādēļ jau laicīgi meklē sev piemērotu grāmatvedi ar kuru viegli sadarboties.

Dažādu grāmatvedības uzņēmumu klienti var būt ne tikai uzņēmēji vai privātpersonas, kurām ir nepieciešama konsultācija vai kāds no pakalpojumiem, bet arī citi grāmatveži, kuri strādā individuāli. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Tādi paši cenas noteicoši faktori ir attiecināmi arī uz juridiskajām konsultācijām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.