Posted on

SAPLĀKŠŅA KRĒSLI – ĒRTI UN GAUMĪGI!

Vai kādreiz esi aizdomājies, kas ir tās mēbeles, bez kurām nevar iztikt? Viena no šādām mēbelēm pavisam noteikti ir krēsli. Krēsli ir ne tikai priekšmets, uz kā sēdēt – tie nosaka arī atmosfēru un liecina par mūsu stila izjūtu. Ja vēlaties atrast uzticamu uzņēmumu, kas ražo kvalitatīvus Latvijā izgatavotus krēslus (piemēram, virtuves krēslus, atpūtas krēslus, konferenču krēslus un vēl daudzus cita veida krēslus), tad neapšaubāmi  ir ideālā izvēle.

Produkcijai ir vairāki būtiski plusi. Pirmkārt, tā ir izcila kvalitāte – uzņēmums garantē šo krēslu ilgmūžību un izturību.  Otrkārt, stils – liekti līmētā finiera krēsli izceļas ar skaistām, liektām līnijām un formām, kas vienmēr iederās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, tas ir komforts, jo liekti līmētā finiera krēsli nav smagi – tie ir arī ergonomiski, jo neaizņem daudz vietas un tos ir viegli salikt kopā, ja rodas nepieciešamība tos pārvietot uz citurieni. Ceturtkārt, bet ne mazāk svarīgi – šie tomēr ir dizaina krēsli, kuru dizainu ir izstrādājuši pasaulē atzīti dizaineri, piemēram, Pancho Nikander (Somija), Komplot Design (Dānija), Eric Pfeiffer no ASV un vēl daudzi citi.

Kāpēc izvēlēties Latvijā ražotās mēbeles? Tāpēc, ka šis ir uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu profesionālos pieredzi krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Vai iespējams vienā krēslā apvienot prasības gan pēc praktiskuma, gan smalkuma? Jā, tas ir iespējams – piedāvā krēslus, kas vienlaicīgi ir gan eleganti, gan komfortabli, gan kvalitatīvi.

Elegance. Saplākšņa krēslu līnijas un formas ir liektas un plūstošas. Šāda veida krēsli bagātina jebkuru telpu. Novērtē, cik būtiska nozīme ir niansēm un ieturētam stilam, tāpēc piedāvā krēslu dizaina projektēšanu starptautiski atzītiem interjera dizaineriem.

Komforts – pateicoties liekti līmētā finiera tehnoloģijai, saplākšņa krēsli ir ļoti viegli, līdz ar to tas atvieglo krēslu pārvietošanu, turklāt tie veidoti tā, lai būtu ātri uzliekami viens uz otra un kompakti uzglabājami.

Lai gan stils tiek iegūts ārvalstīs, paši krēsli tomēr ir īsts pašmāju produkts. Ja krēsli ražoti Latvijā –  tas nozīmē, ka tos ir iespējams aplūkot realitātē , kamēr pirkums nav vēl izdarīts, un tie tiks piegādāti ātrāk un lētāk salīdzinot ar izmaksām, kas rastos, pasūtot dizaina krēslus no ārzemēm, kā arī nepieciešamības gadījumā pasūtījuma detaļas nav problēmu individuāli pielāgot jūsu idejām.

Krēsliem, kam ir dažādas funkcijas, būs arī citas nianses, kas jāņem vērā – ja pērkat krēslus virtuvei vai nepieciešami krēsli bāram, tad nepieciešams atrast tādus, ko ir ērti mazgāt.

Ja vajadzīgi konferenču krēsli, pievērsiet uzmanību kam citam – vai krēslus būs ērti glabāt saliktā veidā, vai tie nebojās grīdas segumu, vai tajos ir komfortabli sēdēt vairākas stundas pēc kārtas?

 

Ja gribi, lai krēsli nav bieži jāmaina un tie vienmēr izskatās gaumīgi, tad noteikti izvēlies tos no ražotāja, kas ir tepat Latvijā un uzņemas atbildību par savu darbu un gādā par nopietnu pieeju pret jebkuru klientu. Vietējie ražotāji ir atbildīgi savu sadarbības partneru priekšā, jo tikai tādā veidā var ilgstoši saglabāt nemainīgi izcilu reputāciju.

Pavisam noteikti ir respektabls sadarbības partneris jebkurā situācijā, kad jāiegādājas jauni krēsli, jo labas kvalitātes krēsli un citas mēbeles, kā arī profesionāla apkalpošana te ir būtiskākās vērtības – sākot no virtuves iekārtošanas un beidzot ar varena uzņēmuma konferences apkalpošanu.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir būtiska vērtība ikvienā gadījumā, jo tas garantē rūpēsies par labu rezultātu – tas attiecas gan uz atpūtas krēsla iegādi, gan uz sava uzņēmuma iekārtošanu. Izvēlies meistarīgu un gaumīgu mēbeļu ražotāju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.