Posted on

Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā.

Ražotāju starpā, amatnieki vienmēr ir bijuši vērtēti augstu, turklāt, ne vien senos laikos, bet arī mūsu laikos. Arī mūsu laikos cilvēka prasme rīkoties ar šiem materiāliem ir augsti novērtēta, tādēļ kalēja un galdnieka darba rezultāts tiek vērtēti pat kā ekskluzīvi pakalpojumi, vēl jo vairāk, ja pasūtījums tiek izveidots vienā eksemplārā.Metāla konstrukcijas vienmēr ir bijuši ļoti populāri – gan izgatavoti pēc pasūtījuma, gan arī rūpnīcās. Metālapstrādes meistaru darbu sarakstā varam sameklēt visu, sākot ar dažādiem interjera un mākslinieciskā priekšmetiem, gan arī vārtiem, žogiem, margām kā arī pat logu restēm un metāla konstrukcijām. Arī metāla sijas ir plaši populārs produkts.

 

Individuāli izlocītas dzelzs kāpnes un arī to margas.

Nedaudz vēl par margu un kāpņu veidošanu. Metālapstrāde jau ļoti ilgi vairāk nav pielīdzināma padomju gados pierasto metāla izstrādājumu izskatam un kvalitātei. Tehniskās iespējas 21. gadsimtā dod ne vien plašākas izgatavošanas iespējas, bet arī dizaina izveidošanu un galaprodukta uzstādīšanu. Metāla trepes var būt skaisti izlocītas turklāt, visādi citādas pielāgotas pasūtītāja gribai. Kāpnēm nenoliedzami ir jābūt apvienojumā ar margām. Kāpņu margas pilda gan vizuālu funkciju, gan tiek montētas drošības nolūkos. Margu kopējam dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums ir izstrādāts, balstoties uz visiem drošības noteikumiem kā arī citiem rādītājiem.

 

Metāla vārti un žogi dažādiem pasūtījumiem.

Vēl viena nozīmīga produktu grupa ir metāla žogi un vārti. Labas kvalitātes metāla žogs kā arī metāla vārti, būs lieliskākais veids kā savu privātīpašumu pasargāt no nevēlamiem viesiem. Mūsu uzņēmumā izgatavotie metāla vārti un arī žogi, pasargās īpašumu jebkurā diennakts laikā. Pēdējā laikā svarīgi ir kļuvusi metāla restu uzstādīšana logiem. Metāla restes nav vajadzības asociēt ar cietumu – tās bieži ir uzstādītas logiem, kuri ir vērsti uz ielas pusi, kur ir aktīva satiksme arī gājēju plūsma. Logu restes mūsdienās kļūst īstenojams radīt tādas, ka apkārtējiem tas liksies kā lielisks vizuālā noformējuma objekts.

 

Metāla apstrādes  galaprodukti ikvienam interesentam.

Metālapstrādes speciālisti piedāvā lielu izgatavoto preču klāstu. Mākslinieki un dizaineri vienmēr izveidos skici tam, kā pasūtījums varētu izskatīties realitātē, turklāt, var izstrādāt arī datorā veidotu paraugu tam, kā pasūtījums iekļausies apkārtējā vidē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.