Posted on

Kāds kamīns piemērots Jums?

Mūsdienīgie kamīni nodrošina ātru ēkas uzsilšanu, turklāt tie lieliski bagātina interjeru un atmosfēra kļūst mājīgāka. Patiesu garšu baudījumu sniedz kamīnkrāsnis, jo tajās gatavotie ēdieni ir nevainojami, pietam izdalītais siltums spēj saglabāties vairāku stundu garumā.

Stūra kamīni iederēsies visur, jo tie nav lieli, bet svarīgi noskaidrot, cik lielu platību tie spēj apsildīt. Arī granulu kamīni ir ļoti dažādi – vieniem ir nepieciešams speciāls režģis kurināšanai, bet otriem nē. Šīs unikālās krāsnis radītas Somijā, kas vien uzreiz liecina par teicamo kvalitāti, modernajiem dizaina veidojumiem un ilgo izmantošanas laiku.

Uzzini vairāk – https://www.tulikivi.lv/

Mūsdienīgas malkas krāsnis

Satriecošās pirts krāsnis pieejamas atšķirīgos izmēros, tādēļ tās pielāgotas jebkurai pirtij. Šīs malkas krāsnis izdala pietiekoši daudz siltuma, tāpēc arī atrodoties priekštelpā varēsiet relaksēties. Taču tiem, kas plāno izveidot īstu “melno” pirti, būtu jāizraugās tāda malkas krāsns, kuras apdarē galvenokārt izmantots ziepjakmens. Krāsnis un to lielās durvis jātīra regulāri, bet tas neprasīs daudz laika. Modernās somu krāsnis nodrošina maigu garu ikvienā telpā un dod iespēju pilnībā atpūsties pēc garas darba nedēļas, tādēļ iešana uz pirti vienmēr būs patīkama.

Estētiskas plītis Jūsu virtuvei

Plītis visādā ziņā iederas lauku mājās, dzīvokļos un daudz kur citur, taču svarīgi izvēlēties to modeli, kas pēc apraksta visvairāk atbilst Jūsu prasībām. Atsevišķas plītis ar cepeškrāsni ir brīnišķīgs risinājums mazām telpām, jo iegūstat iekārtu, kas pilda vairākas funkcijas. Pavisam elementāri sasniegt vēlamās temperatūras atzīmi var izmantojot speciālās plītis ar 2 cukām, jo tad var sildīt kurtuvi un arī cepeškrāsni. Lielākā daļa no plītīm pilnībā veidotas ar ziepjakmens apdari, līdz ar to plīts virsmu nav tik vienkārši deformēt, saskrāpēt utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.