Posted on

MĒBELE, BEZ KURAS NEIZTIKT – GALDS

Visticamākais,ka neviena cita mēbele nav klātesošs tik daudz svarīgu lēmumu pieņemšanā kā galds, jo tas ir ar mums gan tad, kad cienājamies, gan tad, kad gūstam zinības skolā vai universitātē, gan tad, kad strādājam un pat tad, kad dodamies uz bāru, lai ļautos atpūtai. Kā redzams, galdam ir apbrīnojami daudz funkciju, ko ikdienā mēs pat nevaram uzskaitīt, taču taču tas nepaliks nepamanīts, ja galda kaut kur pietrūks.

Taču vai galds uzreiz ir kafijas galds, ja mēs to tā nosaucam? Protams, ka nē, atšķirīgās galda funkcijas rodas no kā cita – no tā, ka galdi mēdz krasi atšķirties arī pēc savas formas, krāsas, materiāla un izmēra. Piemēram, masīvs koka galds var kalpot kā labs ģimenes ēdamgalds no paaudzes paaudzē, kamēr konferenču galdu vajadzētu izvēlēties tādu, ko būs viegli pārbīdīt. Restorānu galdiem jābūt ļoti universāliem, tajā pašā laikā arī glītiem, lai tie labi izskatītos telpas vizuālajā tēlā.

Latvijā bāzētais uzņēmums dizainakresli.lv piedāvājumā plaša galdu izvēle, domājot gan par funkcijām, kas galdiem jāveic, gan par mūsdienīgu dizainu, ko radījuši pasaulē atpazīstami interjera dizaina mākslinieki.

Dizainakresli.lv mājaslapā atradīsiet atsevišķas sadaļas ēdamgaldiem un virtuves galdiem. Bet kā gan tie atšķiras? Pirmkārt, funkcionalitāte – ja ēdamgalds ir vairāk mēbele viesistabai, un tam ir jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī elegantam, tad virtuves galds primāri ir paredzēts gatavošanai vai nelielām virtuvītēm. Šādiem gadījumiem dizainakresli.lv piedāvā virtuves galdus ar metāla kājām, kas būs stabilas un izturīgas, kā arī salīdzinoši mazus virtuves galdus, piemēram, galda modelis “Moriss” ir lielisks risinājums, kuram ir viena stabila metāla kāja, bet apaļo galda virsmu pasūtiet nepieciešamajā izmērā.

Kad esam paēduši pie ēdamgalda vai virtuves galda, varam atpūsties dīvānā vai atpūtas krēslā, kuram blakus novietots mazs un stilīgs žurnālu galdiņš. It kā paredzēts, lai uz tā novietutu žurnālus, taču patiesībā ar daudz plašāku pielietojumu klāstu – ja gribam, izmantojam to, lai novietotu uz tā puķu podu, bet tikpat labi varam arī uz tā pasniegt tēju un pīrādziņus, varam uz tā laiski nolikt kājas, skatoties televizoru un pat pašu televizoru varam uz tā novietot! Lai vai kā jūs izmantotu žurnāla galdiņu, dizainakresli.lv garantē, ka viņu ražotais galdiņš kalpos ilgstoši un bez problēmām. Kā viens no interesantākajiem galdiņiem dizainakresli.lv piedāvājumā jāmin modelis “Scoop” – metāla rāmis un izliektā koka virsma ar plauktiņu ir praktisks un stilīgs risinājums vienlaicīgi. Iepazīsti to dizainakresli.lv mājaslpā!

Dizainakresli.lv piedāvā vairākus desmitus galdu modeļus, turklāt ar iespēju pielāgot galda virsmas lielumu, pārklājumu vai toni. Organizējot kādu vienreizēju pasākumu, dizainakresli.lv piedāvā arī galdu un krēslu nomu. Visai produkcijai ir iespējama piegāde ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs, turklāt par visām niansēm iespējams vienoties ar atsaucīgiem un profesionāliem darbiniekiem. Vēl varam pačukstēt, ka ik pa brīdim atsevišķiem galdu modeļiem dizainakresli.lv mājaslapā ir īpašas atlaides – nenokavē tās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.