Posted on

KAS IR LABĀKO MĒBEĻU IZNOMĀTĀJU PIEDĀVĀJUMĀ?

Cik muļķīgi un lieki būtu katru reizi pirkt lietas, kas mums nepieciešamas vien dažas reizes! Pēc tam tās tikai aizņemtu vietu un ļoti iespējams, ka pēc kāda laika mums tik un tā sagribētos kaut ko citu. Tāda nu reiz ir cilvēka daba, un tāpēc dažādi nomas pakalpojumi ir pieejami visur, kur patērētāji.

Taču ne vienmēr lietu īrēšana ir slikta lieta – piemēram, mēbeļu noma ir ļoti pragmātisks un gudrs lēmums, jo vienas un tās pašas mēbeles var kalpot ļoti daudzos pasākumos.

Pirmkārt, mēbeļu noma ir laba, jo tā ļauj izvēlēties dažādus galdus un krēslus, pielāgojot tos individuālām prasībām. Nav svarīgi, vai nepieciešami 200 vienkārši krēsli konferencei vai smalkāki krēsli, kas piestāv banketa galdiem – mēbeļu noma palīdzēs to nokārtot!

Vēl par labu mēbeļu nomai runā uzglabāšanas faktors. Vai ir jēga aizkraut telpu ar divsimt konferenču krēsliem vai četrdesmit banketa galdiem, ja šo platību varētu izmantot kaut kā jēdzīgāk? Labāk ir par to nedomāt – mēbeļu nomas serviss krēslus un galdus kā atvedīs, tā arī aizvedīs.

Treškārt, mēbeļu noma – tā nav tikai galdu īre kāzām vai krēslu noma pasākumiem, te piedāvājumā ie vēl citas lietas.

Viena no šādām lietām ir garderobes statīvu īre, jo mēs taču neatrodamies tādā klimata joslā, kur cilvēks iekštelpās un ārā var visu laiku atrasties vienās plānā apģērba kārtā – nē, mums vajag gan jakas, gan mēteļus, gan cepures, gan pārvelkamos apavus, bet kur to visu likt, kad esi atnācis uz pasākumu?

Īrei parasti tiek piedāvāti gan garderobes statīvi, kur iespējams sakārt pat līdz 600 mēteļiem, gan garderobes numuriņi un arī garderobists, kas pasākuma diena dežūrēs garderobē. Numuriņi un garderobists nav vajadzīgi tāpēc, ka jūs baidāties no garnadžiem garderobē – nē, tie galvenokārt palīdz organizēt ļaužu plūsmu, kam ir liela nozīme lielos pasākumos ziemas sezonā.

Arī siltajā sezonā garderobes statīva īre nenāktu par ļaunu, jo cilvēkiem nereti ir līdzi dažādas papildlietas, kas traucētu baudīt pasākumu – piemēram, maisiņi, somas, pārvelkamie apavi un tamlīdzīgi. Te iespējams iztikt bez numuriņiem vai garderobista, bet vismaz vietu, kur šīs lietas atstāt, gan vajadzētu.

Mēbeļu noma – tie nav tikai krēsli, ko atved un pēc tam arī aizved kādi bezpersoniski darbinieki, tas ir serviss, kas atvieglo dzīvi un pasākumu organizēšanu un gādā, lai jūs varētu pievērsties citām lietām. Novērtējiet to!

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.