Posted on

KĀ BŪVĒ DZELZS GARĀŽAS?

Dažāda veida metāla konstrukcijas un būves, ar vien biežāk varam sastapt ikdienā, apkārtējās vides labiekārtošanā, ne tikai industriālālās un rūpnieciskās būvēs, bet arī privātmāju garāžu un saimniecības ēku iekārtošanā un vārtu veidošanā.

Vārti, garāža un pat angāri ir ļoti izplatītas projektu grupas, kas nereti tiek pasūtītas dažādos metālapstrādes uzņēmumos, ne tikai rūpniecisku platību un ražotņu iekārtošanai, bet arī privātpersonu vidū. Vārtus ir ļoti viegli papildināt ar dekoratīviem elementiem, lai tie būtu askētiski un vizuāli pievilcīgi, bet tai pat laikā godam pildītu savu funkciju. Garāžas ir aktuālas katram automašīnas īpašniekam, bet lauksaimniekiem svarīgi ir arī angāri, kas var kalpot dažādām vajadzībām un arī garāžas traktoriem. Apkārtnes labiekārtošanā ir svarīgs ceļa segums, tādēļ betonēšana un bruģēšanas pakalpojumi, nereti, tiek piedāvāti kopā ar metālapstrādi.


Varam atrast dažāda tipa saliekamo garāžu piedāvājumus. Metāla garāžas mēdz iedalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Ir pieejamas arī garāžas traktoriem, kas ir lielākas un piemērotas lielāka izmēra transportam. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ņemot vērā to, ka garāžas seguma veids var būt gan metāla, gan akrila, tas spēlē lielu lomu cenas noteikšanā. Dārgākais seguma veida ir akrila garāžām. Arī garāžas tiek izveidotas balstoties uz klienta vajadzibām.

METĀLA ANGĀRI DAŽĀDA TIPA VAJADZĪBĀM.
Angāri ir multifunkcionāla būve, ko var izmanot dažādiem nolūkiem. Angārus ir iespējams iegādāties un pasūtīt dažādām platībām, tādēļ arī tas ir noteicošais faktors, kas veido cenu. Metāla angāri cenas ziņā atšķiras arī dēļ materiāla, kas tiek izmantots tā būvēšanai. Vidējā angāra cena sākas no nepiliem 50 eiro kvadrātmetrā. To būvniecība noris raiti un jau pavisam drīz to var sākt izmantot saimniecībā.

DAUDZFUNKCIONĀLA BRUĢA VARIANTI APKĀRTNES LABIEKĀRTOŠANAI.
Bruģa ieklāšana ir viens no optimālākajiem un labākajiem risinājumiem gadījumos, kad nepieciešams sakopt apkārtni savā īpašumā. Bruģis ir materiāls, kas kalpos ilgi un ļoti viegli kopjams, tas nebojājas un to var arī nomontēt un pārvietot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.