Posted on

KĀ PAVADĪT BRĪVO LAIKU DABĀ?

Tuvojas vasara, un daudzi no mums gaida atvaļinājumu un brīvdienas, lai bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu atpūsties, neko nedarīt vai arī pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai ar ģimeni un draugiem.

Šis vienmēr ir bijis viens no pozitīvākajiem atpūtas veidiem pēc kura var just ne tikai emocionālo, bet arī fizisko piepildījumu. Latvijā populāri ir brīvdienas, kaut vai nedēļas nogales, pavadīt ūdens tuvumā. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Tieši laivu braucieni ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

ŪDENS TRANSPORTA NOMA LATVIJAS UPĒS.
Kad ir izlemts par labu brīvdienu pavadīšanai ūdens tuvumā, rodas jautājums par to, kur tad nomāt SUP dēli vai laivu. Ir vairākas iespējas, kā to darīt. Nereti, dodoties atpūsties pie ūdeņiem, pamanīsiet vairākus laivu un citu ūdens atribūtu nomas punktus un piedāvājumus. Bieži vien šajās vietās ir ne vien iespējams nomāt dēļus un laivas, bet arī pieteikt gida pakalpojumus, doties pārbaucienos gida vadībā, rīkot dažādus koorporatīvus pasākumus un nelielas tematiskas ballītes. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Buru laivas noma piedāvā atpūtu uz ūdens līdz pat 8 cilvēku lielai kompānijai.

Aiz laivu nomas, otrs populārākais pakalpojums ko mēdz izmantot interesenti, ir SUP dēļu noma. Šo izklaides veidu vienkāršā valodā dēvē par supošanu un tā ir ļoti populāra visā pasaulē. Supošana ir ļoti patīkams relaksācijas veids, turklāt, šādi ir iespējams trenēt visu ķermeņa muskulatūru. SUP dēļi atšķiras – ir tādi, kas ir vairāk piemēroti iesācējiem un ir tādi, kas izmērā tik lieli, ka var kalpot arī mantu pārvadāšanai. Lai supošana būtu interesantāka, ir iespēja nomāt dēli, kuram ir opcija pievienot buru vai pat tādu dēli, kurš spēj vienlaikus transportēt līdz pat 10 cilvēku lielu kompāniju.

Latvija allaž ir varējusi lepoties ar skaistām un dabas dotām ūdens krātuvēm, tādēļ būtu mulķīgi to neizmantot. Dažādu laivu nomu izmantošana ne tikai sniedz gandarījumu mūsu labsajūtai, bet šādā veidā arī atbalstām vietējos uzņēmējus, kas ir ļoti svarīgs elements uzņēmējdarbības vides uzlabošanai Latvijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.