Posted on

Unikāls dizains mājokļa iekārtojumam – radoši un praktiski

Padomju laiku sekcijas nu kļuvušas par retumu mūsdienu mājokī, tās tās palikušas tikai kā atmiņas no citiem laikiem. Ļoti izplatīta parādība mūsdienu mājoklī vai birojā ir to aprīkošana ar individuāli radītām mēbelēm.

Mēbeļu ražošana ir attīstījusies, jaunas un ekonomiskas tehnoloģijas ļauj pielāgot jebkuru mēbeli konkrētās telpas iekārtojumam un izmēriem. Mēbeļu veikali un mēbeļu ražotāji ir pieejami gana plašā klāstā, lai spētu pielāgoties jebkurai gaumei un vajadzībām. Vietējie mēbeļu ražotāji ir tikpat moderni kā slaveni zīmoli, tie iedvesmojas no globāli pārbaudītām vērtībām mēbeļu tirgū.

Ienāc un uzzini vairāk – https://virsmatraci.lv/veikals/

Mēbeles tiek izgatavotas no viegliem materiāliem, kurus kombinē ar videi un veselībai draudzīgiem pārklājumiem.

Virtuvē notiek liela daļa jebkuras saimniecības rosības. Šī telpa parāda mitekļa iedzīvotāju gaumi un ikdienas paradumus. Lai neizjauktu telpas individualitāti, ir ieteicams virtuves iekārtas izgatavot pēc pasūtījuma. Neatkarīgi no virtuves izmēriem, tieši iebūvētās virtuves ir atzīts risinājums. Virtuves mēbeles nosaka to, kāda būs konkrētā virtuve – vienkārša un ērta vai mājīga un saulaina. Ir nozīmīgi saprast, vai virtuvē atradīsies mikroviļņu krāsns, veļas mašīna, trauku mazgājamā mašīna – šīs virtuves ierīces ietekmē virtuves mēbeļu izmērus un dizainu. Jāatzīst, ka virtuve ir tā telpa kurā visa saime uzturās viebiežāk, tādēļ ekonomēt uz virtuves interjera viedošanu patiešām nav vērts.

Vannas istaba ir viena no telpām, kura sevī ietver divas dabas. Tā ir ļoti privāta telpa, kurā vēlamies justies droši. Vienlaicīgi, vannas istaba ir pieejama arī mūsu viesiem. Vannas istabas funkciju spektrs ir ļoti plašs, tādēļ gudra telpas iekārtošana ir būtiska. Bieži šīs telpas nav plašas, bet ietilpināt tajā vēlamies gana daudz – dušu, vannu, tualetes podu, dažādus plauktus, spoguli, varbūt veļas mašīnu. Lai to visu eleganti satilpinātu nelielā telpā, jāizmanto radoša pieeja un konsultācija ar profesionāli. Vannas istabas mēbeles var piemklēt konkrētās telpas izmēriem, lai kvadrātmetrus izdotos izmantot prātīgi.

Zvans pie durvīm, ciemiņi ir klāt! Visi sanāk mājokļa priekšnamā un iekārtojas. Vai visiem ir vieta apģērbam un apaviem? Vai tik šalles nesāks slīdēt nost no pakaramā? Jā, izklausās pazīstami. Priekšnami un koridori ir mūsu mājokļu pirmais iespaids. Nepelnīti šī telpa ir saņēmusi ļoti maz uzmanības. Priekšnama mēbeles ir īpaši nozīmīgas, lai neradītu diskomfortu mājokļa iemītniekiem un viesiem, kad jāgatavojas mājokli pamest vai tajā atgriezties. Telpas izmēri ir šauri, taču tai jāspēj organizēti izkārtot mūsu ikdienas mantas.

Viesistaba ir tā telpa, kurā mājokļa saimnieki vislabāk var izpausties ar savas gaumes vizualizāciju. Šī telpa viegli padodas interjera spēlēm, saskaņotiem dizaina akcentiem un līdzsvaru starp funkcionālo un estētisko. Viesistabas iekārtojumā var saspēlēties ar lielo mēbeļu toņu gammām. Telpā ļoti labi sadzīvo gan mīksti dīvāni un pufi, gan robusti plaukti un iebūvētie skapji. Viesistabas fokālais punkts var būt kā grezns paklājs, tā retro kamīns, kā arī pianīns vai telpaugu stūrītis. Šajā telpā novietota eleganta TV iekārta vai skandināvu stila atvērtā plauktu sistēma piešķirs istabai tās tipisko noskaņu. Arvien biežāk mājoklī tiek ierīkotas arī bīdāmās durvis gan telpās, gan izejās uz balkoniem. Patērētājiem ir lieliska iespēja izmantot arī ražotāju piedāvāto iespēju mēbeles izgatavot pēc individuāla pasūtījuma. Šādi iekārtotas telpas kļūs par katra saimnieka lepnumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.