Posted on

KĀ SAMEKLĒT AKTUĀLAS UN PĀRDOMĀTAS MĒBELES MĀJAI?

Dzīvokļa, istabas vai mājas iekārtošana pēc savām vēlmēm un ieskatiem, vienmēr ir bijis lielisks piedzīvojums un pieredze. Mūsdienās mēbeļu veikalos ir atrodams teju viss un teju tieši tādās variācijās, kā vēlas klients, jo laiki, kad visā valstī bija pieejamas četru veidu sekcijas un trīs veidu dīvāni, jau sen ir aiz kalniem. Tas nebūt nenozīmē to, ka klienti vairāk nemēdz pasūtīt mēbeles pēc individuālām vēlmēm. Mēbeles pēc pasūtījuma ir lielisks veids kā personalizēti iekārtot savu mājokli tā, kā sirds vēlas, ja, piemēram veikalos nav atrodams tas, kas vajadzīgs. Īpaši mēbeļu un interjēra dizaineri, strādājot roku rokā, cenšas klienta domu lidojumu pārvērst realitātē. Ar mūsdienu iespējām, klienta vēlmes un idejas ir ļoti viegli pārvērst realitātē.

Ieskaties – http://www.virtuvesnams.lv/pakalpojumi/

 

VIRTUVES IEKĀRTAS PĒC PASŪTĪJUMA.

Ja jāizvēlas telpa, kurai mēbeles visbiežāk tiek  izgatavotAS pēc individuāla pasūtījuma, tad jāsaka, ka tā ir virtuve. JĪstena saimniece virtuvē vienmēr novērtē funkcionalitāti un kārtības uzturēšanu, tāpēc individuāli pasūtīta virtuves iekārta šīs prasības nodrošina pilnībā. Visas pasūtītās mēbeles tiek izgatavotas pēc iespējas īsākā laika posmā, lai jau pavisam drīz tās varētu sākt lietot. Virtuves iekārtas allaž ir bijis populārs un novērtēts mēbeļu veids, jo tās ir ne tikai funkcionālas, bet rada arī vienotu dizainu telpā. Protams, dažādas virtuves mēbeles ir nopērkamas arī atsevišķi, piemēram, virtuves galdi, krēsli un taburetes, dažādi aksesuāri un tamlīdzīgas lietas. Iebūvējamās virtuves ir labākais risinājums kā iekārtot savu virtuvi.

 

PIEPRASĪTĀKIE MĒBEĻU VARIANTI MŪSDIENĀS.

Plānojot mājokļa iekārtojumu, noteikti jāpievērš uzmanība visām telpām. Kā viena no ērtākajām mēbelēm, kurai būtu arī universāls pielietojums, kalpo iebūvēte skapji. Iebūvētais skapis lieliski izskatīsies kā viesstabā, tā koridorā un saimniecības telpā. To bīdāmās durvis bieži tiek aprīkotas ar lieliem spoguļiem, kas vizuāli palielina telpu, kas ir ļoti būtiski nelielu dzīvojamo platību īpašniekiem. TV iekārta ir mēbeļu sistēma, kas ar vien populārāka kļūst daudzos mājokļos. Ja vēl pirms salīdzinoši neilga laika viesistabas malā atradās liela, smaga sekcija, kurā varbūt būtu vieta televizoram, tad mūsdienās tas viss ir mainījies un, protams, cilvēki grib plašas telpas ar maksimāli funkcionālākām mēbelēm. TV iekārtas, kas aprīkotas ar dažiem plauktiem un arī skapīšiem noteikti ir ļoti funkcionālas un arī daudzpusīgas. Pasūtot mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, noteikti jāpiebilst, ka nevajag aizmirst par vannasistabu, jo arī šai telpai ir iespējams izveidot individuālus risinājumus.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.