Posted on

GALDA KLĀŠANA IZBRAUKUMOS

Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī dažādus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un arī konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad tuvojas dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Obligāti netrūkst ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/bulcinas-un-smalkmaizites/

KŪKAS, KLIŅĢERI UN ARĪ TORTĪTES PĒC PASŪTĪJUMA.

Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, loģiski,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Iesakām meklēt pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā būs iespēja izvēlēties pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, loģiski,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, būs banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galdu klāšanas pakalpojums ir tik pat pieprasīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda veida banketi telpās un arī ārpus tām, ir īpaši populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu ciemiņu paēdināšanai. Obligāti nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja rekomendācijām un pieredzei šajā sfērā, jo, ja ņem vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Banketa ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Pasūtījums būs augstākās kvalitātes, svaigs un, saprotams,  gatavots īsu brīdi pirms pasniegšanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.