Posted on

KĀDI LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI IR PIEEJAMI?

Dažāda tipa kravu pārvadāšana ir bijusi aktuāla visos laikos, vien agrāk tā bija ievērojami ekskluzīvāka privilēģija kā mūsdienās. Visas lietas, kas atrodamas veikalu plauktos, tajā skaitā arī vietējās, ir neskaitāmu loģistikas procesu iznākums. Loģistikas pakalpojumi sevī ietver katru soli no lietas radīšanas, līdz nonākšanai līdz patērētājam. Lielos uzņēmumos šo darbu veic atsevišķas  loģistikas kompānijas, savukārt, mazāka izmēra uzņēmumi un ražotnes, labprāt izmanto loģistikas firmu servisu. Lai pircēja pieredzi servisa saņemšanā padarītu vēl  patīkamāku, tiek piedāvāti dažādi saistīti pakalpojumi, kā piemēram, starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, konteineru pārvadājumi un arī kravas taksometrs. Kravu iespējams piegādāt arī izmantojot gaisa un jūras ceļus.

Ieskaties – https://www.ursus.lv/logistikas-pakalpojumi.html

APDROŠINĀŠANAS UN BROKERU PAKALPOJUMI LOĢISTIKAS UZŅĒMUMOS.

Katrs klients un tā vajadzības tiek vērtētas atsevišķi, lai būtu iespējams nodrošināt piemērotāko un drošāko pārvadājumu veidu, balstoties gan uz galamērķi, gan kravas specifiku. Papildus iespējams izmantot arī apdrošināšanas un muitas brokeru servisu. Arī negabarīta kravas transportēšana nesagādā nekāda veida raizes. Krava var tikt transportēta ar avio, auto, dzleceļu, arī ar velosipēdu, ja ir tāda nepieciešamība – viss process, neatkarīgi no pārvadāšanas veida, tiek uzraudzīts no A-Z, līdz ar to nodrošina apmierinātus klientus un sadarbību nākotnē.

IZPLATĪTĀKAIS KRAVU PĀRVADĀŠANAS VEIDS.

Kā īsti atšķiras kravu pārvadāšanas veidi? Jau noskaidrojām to, ka katrs kravas tips var būt pārvadājams dažādos veidos, par ļoti specifiskos un īpaši pielāgotos. Auto kravu pārvadājumi ir izplatītākais kravas pārvadājumu veids ne vien Eiropā, bet arī citur pasaulē. Auto transports ir piemērots jebkāda tipa kravas transportēšanai. Pārvadāšanai tiek izmantoti atšķirīga tipa auto transportu veidi, kas tiek pielāgoti vedamās kravas veidam. Lieli kravas auto nav vienīgie auto transporta varianti, kas tiek izmantoti pārvadāšanai, jo kravas var pārvadāt arī uz atklātām platformām, negabarīta kravu platformām, refrižeratora piekabēm, tenta puspiekabēm un tā šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Ja vajadzīgs pārvadāt īpaši dārgu un sensitīvu kravas veidu, tad vislabākais risinājums būs avio kravu pārvadājumi, jo tie tiek uzskatīti par ātrāko un drošāko variantu kravas pārvadāšanai. Daudziem būs pārsteigums, ka avio kravas tiek pārvadātas, izmantojot arī pasažieru lidmašīnas, jo jebkura lidmašīna ir piemērota šādai funkcijai. Dzelzceļa pārvadājumi visā pasaulē kļūst ar vien pieprasītāki, tādēļ tiek piedāvāti vairāki risinājumi, kā kravu nogādāt galamērķī arī šādā veidā. Pārvadāšanai tiek izmantoti segtie vagoni, pusvagoni, platformas, cisternas un hopervagoni. Protams, nedrīkst aizmirst arī jūras ceļus, kas ir pats senākais kravu pārvadāšanas veids, kas tiek izmantots jau gadu simtiem. ASV, Singapūra un Filipīnas ir tikai niecīga daļa no ostām, uz kurām tiek nodrošināti kravu pārvadājumi ar kravas kuģiem. Transportēšana pa jūras ceļiem arī ir vislabākais risinājums nestandarta kravām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.