Posted on

Mežizstrādes piedāvātie pakalpojumi

Mežizstrāde pārsvaru gūst sortimentu tehnoloģija, kas ir kad, koku atzaro turpat mežā un stumbrs būs sadalīts sortimentos, piem., bērza finierkluči A un B klases, taras kluči, papīrmalka kā arī malka, tad apaļkoks būs nogādāts uz ražotni. Nenoliedzami, tam kādā veidā būs izcirsti koki, novērtēts un atzarotos apaļkoks un tā stumbrs, ir diezgan ievērojama nozīme, it īpaši, kad mežs uztur lielus kokus. Nesvarīgi, vai varbūt apaļkoks būs sagatavots konkrēti no saimnieka puses, vai pat viņš vērsīsies pie palīga, pašu sortimentāciju tomēr jānoteic īpasniekam, tāpēc viņam tomēr ir jāizprot, kas tieši pamatā ir pats apaļkoks un arī tā papīrmalka.

Uzzini vairāk – https://siardn.lv/transporta-pakalpojumi/

Pats apaļkoks un stumbra dalīšana sortimentos

Visi mēs esam redzējuši, kad ir izmantots tāds pakalpojums, kā koku transports, to pamata krava ir tieši apaļkoks. Pie mums apaļkoks būs pielietots, kā izmantošanai Latvijā, gan arī uz eksportu. Interesants moments ir tas, kā tieši būs dalīts koka stumbrs, un, cik vērtīgs ir katras šķirnes materiāls. Visvērtīgākais sortiments ir bērza finierkluči, kas atbilst A klasei, tieši no tā jau ir visvērtīgākā prece. Bez šaubām, finiera kluči var tikt iegūti un no citiem kokiem, kas arī ir dārgi, kad šis jau ir B klases finierklucis. Paši bērza finierkluči plaši izmantoti finierskaidas ražošanā. Talāk seko taras kluči, kuri jau tiek lietoti zāģēšanas materiāla ražošanā. Pēdējais sortiments papīrmalka un pārējā malka, kas jau tiks pielietota granulu izgatavošanā. Ir jāsaprot, ka nevērtīgas koksnes nemaz nav un jebkuram materiālam tiek sameklēts pielietojums.

Vajadzīga realizācija apaļkokam, kurā vietā lai vērsties pēc palīdzības

Meklējot priekš sevis palīgu mežizstrādes industrijā, ir jāatrod īpaši uzticams pie tam spēcīgs uzņēmums, kurš spēs palīdzēt Jums jebkādā jautājumā. Nav noliedzams, ka, tie, kam būs daudz gadu pieredze būs numur viens, bez šaubām viņi būs vairojuši pieredzi un kvalitāti jau ilgus gadus. Parasti šajā jomā tiks sniegti arī tādi pakalpojumi, kā koku transports, kas tad būtu nozīmīgs palīgs, laikā kad vajadzīgs, lai pats apaļkoks tiek aizvests noteiktā vietā. Šiem uzņēmumiem interesē arī tādas produkcijas, piemēram, kā taras kluči un berza finierkluči, iepirkšana. Gadījumā ja vajadzīgs kāds, kas spēs novērtēt mežu, tad tie, kas vērtē mežu, kā arī ar prieku iepērk kokus. Liela spektra kompānijām ir arī savi koklaukumi, kur tiks nogādāti taras kluči un bērza finierkluči. Taču bez šaubām vērtīgs lietpratējs savā jomā spēs sniegt palīdzību jebkurā problēmā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.