Posted on

Ar ko gan atšķiras pakešu logi vai kā pareizi izvēlēties

Pakešu logi sen jau ir palikuši par interjera elementu, kuram nebūs vajadzīga krāsošana, tie nelaiž iekšā aukstu gaisu, putekļus vai troksni no āras, kā arī harmoniski savienojas ar interjeru. Tāda lieta, ka pakešu logi būtu nepieciešami, nemaz nav jāpierāda nevienam. Šobrīd uzņēmumiem būtu japarāda, cik tad kvalitatīvi tomēr ir tieši viņu piedāvātie logi vai palodzes, un cik pieņemama ir cenas un kvalitātes attiecība. PVC logi salīdzinoši par labu cenu būs Jūsu patērētā laika un arī pūļu atmaksāts rezultāts, kas ļaus Jums ļoti daudzus gadus tiešām būt apmierinātiem ar pakešu logu kvalitāti. Būtu tikai jāizpēta internetā konkrēti tie uzņēmumi, kas strādā jau ilgus gadus un ir ieguvuši savu zināmu reputāciju.

Vai arī visu tipu logi varēs nodrošināt komfortu?

Patlaban tomēr ir atrodami tik ļoti daudz dažādi pakešu logi, ka iespējams apmulst veicot to izvēli. Tādēļ jau ir jāizprot ar ko tad tie atšķiras. Nelielās mājās visbiežāk tiks ievietoti tieši koka logi, tas sekmē dabisku izskatu, kas saplūst ar koptēlu. Parasti izvēlās priedi logu izgatavošanā, bet dažreiz tiek izmantots arī ozols, kas jau ir pats izturīgākais materiāls. Protams, augstas kvalitātes koka logi būs ilglaicīgs ieguldījums, taču ir jāapzinās, ka šis dabīgais materiāls ir ietekmējams no apkārtējas vides. Tādēļ jau ir daudz iespējas ar dažādu aizsargapdari metāla profilu veidā. Plastmasas jeb PVC logi tomēr ir vairākuma izvēlēšanās, tā kā tie atšķiras ar savu izturību un siltumizolāciju, ilgmūžību un arī vieglu kopšanu. Un turklāt tagad pvc logi tiešām ļoti kvalitatīvi kā arī draudzīgi videi. Savukārt alumīnija logi visbiežāk tiek izmantoti lielās ēkās vai arī rūpnīcas, tā kā tie tik tiešām ir viegli kā spalviņa, taču tajā pat brīdī izturīgi. Šie logi iztur pat svārstības no -50 grādiem līdz pat +50 grādiem, turklāt tie ir arī ugunsdroši, bet diemžēl diezgan dārgi cenas ziņā.

Kā atrast to, kas varēs uzstādīt labus logus?

Pirms sameklēt kompāniju, kas Jums jau veiks logu montāžu, noskaidrojiet visu par to piedāvātajiem logiem. Kādus logu ražotājus tie piedāvā, kā arī kāds ir to produkcijas piedāvājums. Visbiežāk pvc logi reti, kad tiek uzstādīti bez palodzes, šai produkcijai arī jābūt piedāvājumā. Ir arī uzņēmumi, kas piedāvā arī metāla durvis, ir parocīgi, kad kopā ar logiem var pasūtīt arī durvis vienuviet. Bez logu iegādes Jums būs būtiska arī logu montāža, to tad vislabāk pirkt pie uzņēmuma, kurš Jums pārdeva, jo tādējādi viņi būs atbildīgi par savu produkciju. Mēģinot sameklēt sev logus, pievērsiet uzmanību uzņēmuma darbības ilgumam, jo senāks ir uzņēmums, jo drošāk ir pie tiem iegādāties logus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.