Posted on

Ārdurvis privātmājām un dzīvokļiem investīcija ikviena indivīda komfortā

“Jūsu mājas – Jūsu cietoksnis” – tieši šī visiem pazīstamā frāze būs patiesa vien tajā brīdī, kad māja ir ne tikai ērta, bet arī droša. Vienu no galvenajām lomām spēlē pareizi izraudzītas ārdurvis privātmājām vai dzīvokļiem. Tām jābūt drošām un spēcīgām pret jebkāda veida uzbrukšanas iespējām. Kam tieši jāvelta īpaša vērība, pērkot ārdurvis privātmājai vai dzīvoklim? Pirmkārt, tas, ka pati preces cena nav labas preces rādītājs. Kā piemēram, negodprātīgi izplatītāji var pārdot visdārgāko preci, taču tas neatbildīs klienta cerībām. Tāpēc īsti speciālisti pieiet pie katra klienta individuāli, lai sameklēt piemērotākās ārdurvis privātmājām, kur ir samērīga cenas un kvalitātes attiecība.

Ārdurvis dzīvoklim vai privātmājai, ar ko tās atšķiras un tad kā piemeklēt

Meklējot savas durvis, neizmirstiet precizēt konsultantam, vai Jums nepieciešamas ārdurvis privātmājām vai dzīvoklim, jo tur tomēr ir ievērojama starpība. Pamata kā arī svarīgākā atšķirība būs tā, kad metāla durvis mājai būs tiešā kontaktā ar ielu, tāpēc tām vajadzētu būt diezgan spēcīgām pret jebkāda veida paaugstinātu mitruma līmeni, temperatūras svārstībām vai klimatiskajām izmaiņām. Šī iemesla dēļ, meklējot dzelzs durvis mājai, jāpievērš vērība labai slēdzenei un vēl jāprecizē, kāda aizsargājoša kārta tiek izmantota. Savukārt ārdurvis dzīvoklim drīkst nebūt piemērotas šiem nosacījumiem. Visbeidzot, uzliekot ārdurvis privātmājām, būs jābūt pārliecinātiem par to siltumizolāciju. Parasti rekomendējams uzlikt dubultas ārdurvis privātmājām, priekš tam, lai neizlaist lieko siltumu. Izvēloties jebkuras metāla ārdurvis jau ir pamata kritēriji, kuriem jāvērš uzmanība – metāla profila (pamatnes) biezums, ārējās tērauda loksnes biezums kā arī stiprinājumu esamība. Vienā skatījumā, jo milzīgākas būs šīs priekšnosacījumu vērtības, jo bez šaubām izturīgākas varētu būt durvis, taču no otras puses, ir iespējas nepamatoti paaugstināt visas konstrukcijas svaru, kas tad radīs lielāku inerci un ātrāku cilpu nolietošanos.

Kādā veidā sameklēt drošu pārdevēju, kas ir tas, kas pārdod pārbaudītas metāla ārdurvis?

Mitekļa aizsargāšanu iespējams ļaut vienīgi tāda veida sargam, kā labas metāla durvis dzīvoklim. Protams, ka nedrīkst ticiet nezināmiem ražotajiem un veikaliem, tā kā šādi Jūsu māja var palikt neaizsargāta, pie tam neliela ekonomija varētu beigties ar nepatīkamu rezultātu. Tādējādi mēģinot atrast kvalitatīvas metāla durvis, vispirms iepazīsties to ražotāju, kāda ir tā slava tirgū. Pie tam uzziniet kaut ko tieši par vietu, kurā gribat pirkt durvis, jo var būt saņemot avansa maksājumu, klients var gaidīt dzelzs durvis pat gadu. Mūsdienās metāla durvis dzīvoklim vai mājai varētu sūtīt arī online, pie tam, savācot ziņas par izgatavotāju kā arī pašu veikalu, tā Jūs varat jau būt pārliecināti tieši par savu pasūtījumu, kas veikts sēžot mājās un nezaudējot brīvo laiku, skraidot par durvju saloniem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.