Posted on

Kūkas pēc pasūtījuma – īpašai svētku sajūtai

Mūsdienās mūsu valstī pārtikas piegādes pieprasījums paliek arvien lielāks. Kā arī neskatoties uz dažādiem ekonomikas lejupslīdes momentiem, gatavo ēdienu piegādes tirgus katru gadu palielinās apmēram par 15-20%. Un saskaņā ar pētnieku redzējumam šī tendence turpināsies arī tālāk, tā kā klientiem vienmēr ir būtisks jautājums, ko meklēt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Pie tam nav svarīgi vai arī runa iet par kādu restorānu vai vien kāda maza konditoreja. Arī konditorejas Rīgā vai citās Latvijas pilsētās sāk piedāvāt tortes pēc pasūtījuma, pie tam palielinot savus piedāvājumu, kur tiek iekļauti arī izbraukuma banketi. Turklāt pat neliela konditoreja piedāvā ne tikai sagatavot uzkodas banketiem, bet, protams, arī būs piedāvāta pilnīga banketu ēdienkarte, kā arī nodrošināta galda klāšana.

Tortes uz pasūtījumu – pamata nosacījumi atbilstoša produkta izvēlēšanai

Nav nozīmīgi, kādi svētki plānoti, bet patlaban vienīgi daži klienti dot priekšroku veikala tortēm, bet aizvien lielāku popularitāti saņem ne vien tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citās pilsētās. Nav noliedzams, ka tādi konditorejas izstrādājumi, kā torte vienmēr būs svētku galda galvenā dekorācija, un torte tiek pasūtīta atsevišķi pārbaudītā konditorejā. Konditorejas Rīgā piedāvā ļoti daudz dažādu pildījumu un pašu noformējumu. Priekš tam, lai tiešām var izdomāt, kādu tad pasūtīt torti, vajadzīgs saprast, kādi tieši tortes veidi tiek piedāvāti. Banketi standartā priekšroku dod šādam tortēm – biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Suflē un jogurta tortes pēc pasūtījuma ir piemērotas, ja viesi domā par savu svaru. Marcipāns tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem. Taču biežāk tortes uz pasūtījumu jau ir tieši no biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta var īstenot jebkuras izdomas, un gatavās kūkas kļūst par mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditoreja.

Kārtīgi izdomāta banketu ēdienkarte ir jauka pasākuma garantija

Tagad banketi tiešām ir diezgan parasta lieta. Un vēl daudzas konditorejas Rīgā vai arī citviet mūsu valstī piedāvā kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galdu klāšana izbraukumā. Savukārt klientiem, kad tiks apspriesta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā konkrēti pie atsevišķiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte un produktu uzskaite tiek realizēta sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, kanapē, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Bet karstās uzkodas var būt tikai līdz 100 g uz cilvēku, taja pat laikā dažādie salāti ir līdz 250 gramiem . Bet pamatēdiens, kurš tiks apvienots ar piedevām, ir gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļu uzkodas banketam vienam viesim tiek paredzētas līdz 200g, taču konditorejas izstrādājumi – līdz 200 g. Tādā veidā sanāk līdz 1500g uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.