Posted on

DAŽĀDA STILA GARĀŽAS JŪSU MĀJĀM

Ar vien biežāk dažāda tipa dzelzs būves tiek lietotas ne tikai ražotnēs, bet arī privātīpašumos konkrētas saimniecības labiekārtošanā. Angāri, dzelzs garāžas un vēl daudz kas cits, ir vien neliela daļiņa no visa piedāvājuma. Dzelzs garāžas var būt par mazu visu klientu vēlmju apmierināšanai, tādēļ angāra būvniecība bieži ir labākais risinājums.

Varam atrast dažāda veida saliekāmo garāžu piedāvājumus. Viens no populārākajiem kritērijiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta veids – divslīpu, horizontāi vai vertikāli slīps. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un atbilstošākas transportlīdzekļa gabarītiem. Nereti mērķauditoija dod priekšroku saliekamām moduļu garāžām. Garāžu cena veidojas no garāžas izmēriem un seguma tipa, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Dārgākais seguma veida ir akrila garāžām. Arī garāžas tiek izveidotas balstoties uz klienta vajadzibām.

Vairāk lasiet – http://angari.lv/

KUR ATRAST UN UZSTĀDĪT ANGĀRU?
Vēl viena multifunkcionāla būve, kas iederās lielu saimniecību sastāvā, ir angārs. Angāri ir izmantojami ne vien kā vairāku vai lielāku transportlīdzekļu novietne, bet arī kā noliktavas telpa, vieta, kur rīkot pasākumus un tai var atrast daudz dažādu citu pielietojumu. Līdzīgi kā garāžas, arī angāri ir pieejami veidoti no dažādiem materiāliem un mēdz būt ar nelielām atšķirībām to izskatā. Ir iespējams iegādāties arī siltinātus angārus. Saliekamie angāri ir lielisks veids kā paplašināt izmantošanai nepieciešamo ēku skaitu. Savukārt metāla angāri lieliski kalpo kā garāža smagajai tehnikai vai liela izmēra noliktava. Angāru būvniecība ir ātrs un vienkāršs process kā palielināt savu saimniecības ēku skaitu, pie tam, tie arī pārvietojami.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.