Posted on

Sup izbraucieni – tas ir Jūsu svētku scenārijs

Supošana vai kā citur to dēvē SUP sērfošana ir slīdēšana pa ūdens virsmu ar dēli un airi. Tik tiešām katrs varētu apgūt šo sportu neatkarīgi no vecuma un sporta formas līmeņa. Galvenais, kas tad nepieciešams, ir paši sup dēļi pielāgoti jums un airi, lai airētu. Cilvēkiem, kuriem nemaz nav vispār iemaņu, sup izbraucieni var sākties stāvot ceļos. Šādi var apgūt turēt līdzsvaru un pamazām mēģināt celties kājās. Bez tam būs neaprakstāmas sajūtas, kad supošana tiek realizēta stāvot kājās! Kā arī sup izbraucieni ir neatkārtojams sports, tā kā suposana var notikt kā dīķī, upē, ezerā, jūra vai pat okeānā. Pats galvenais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām.

Ienāc- http://www.bullulaivas.lv/sup-noma/

Kāda veida sup dēļi ir pieejami?

Parasti sup dēļi atšķiras no sērfošanas dēļiem ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, tajā pat brīdī, kad supošana ir profesionālā līmenī, šajā gadījumā sup dēļi jau ir identiski sērfošanas. Tagad jau ir liels skaits dažnedažādu dēļu tipu. Universālie dēļi jau ir piemēroti atpūtai uz ūdens, tūrisma dēļi ir ideāls variants pārgājieniem, reisu dēļi, ko izmanto sacensībās. Nav noliedzams, ka, nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem un beidzamais iedalījums ir cietie sup deļi un piepūšamie. Brīdī, kad tiks rīkoti sup izbraucieni, parasti tiek paņemti tieši piepūšamie sup dēļi. Tos var ņemt līdzi jebkur, turklāt daudzas avio kompānijas pievienoja tos sporta inventāra sarakstam. Visbiežāk piepūšamie sup dēļi pārdodas komplektā ar pumpi, airi, somu transportēsanai un arī drošības pavadu. Protams, piepūšamie sup dēļi pieejami cietā variantā, taču sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

Sup noma vai labāk būtu nopirkt, kas tad būs izdevīgākais variants?

Kļūst garlaicīgas pastaigas mežā un sporta nodarbības sporta zālē? Aktīvā atpūta uz ūdens var būt tieši tas, kas tieši nepieciešams! Mūsdienās šo vidi ļoti pilnveido, turklāt tiek piedāvāts noīrēt vasarnīcas, kur tiek pavadīta atpūta ar ģimeni vai draugiem. Standartā viesu māju saimnieki piedāvā arī papildus pakalpojumus, kā piemēram, sup izbraucieni, katamarānu noma un laivu noma, ja tuvumā ir ūdens. Dārgākas atpūtas piekritēji var izbaudīt arī tādu pakalpojumu, kā buru jahtas noma. Kā arī bieži vien vasarnīcu pakalpojumu klāstā ietilpst arī velosipēdu noma. Pie tam sup izbraucieni ir šodienas modes kliedziens, un teju katrs trešais dot priekšroku šai atpūtai. Kad supošana kļūst par aizraušanos, tad lētāk jau ir nopirkt sup dēļi nekā piemēram sup noma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.