Posted on

Vārda diena šodien? Kā var labāk sveikt?

Kurš tad no mums visiem nav meklējis interneta pārlūkprogrammā vārdus – vārda diena šodien ir. Latviešu kultūrā vārda dienas nereti var tikt atzīmētas pat vairāk nekā dzimšanas dienas, tādēļ jau ir diezgan patīkami tad, kad būs atsūtīti apsveikuma pantiņi no tuviem draugiem. Turklāt šodien jau ir vietnes, kur tad ir ne tikai vārda dienas kalendārs, bet arī dažādu veidu apsveikumi, dāvanu idejas, kā arī iespējams pirkt dāvanas gan tam, kam šodien vārda diena vai arī citi svētki. Šādi var taupīt savu laiku un arī tiek sameklēti tematiski apsveikuma pantiņi.

Apsveikumi vadītājam, kādā veidā atrast īsto tekstu?

Nenoliedzami šis apstāklis, ka tematiskajās mājas lapās visi pantiņi tiek grupēti pēc noteiktiem svētkiem vai pēc personas, ir tiešām labi. Tādā veidā mēs varam īpaši nepārlasīt tekstu, tā kā varam būt pārliecināti, ka jau šie apsveikuma pantiņi jau ir veltīti, piemēram, sievasmātei un tie būs bez jebkādiem zemtekstiem. Vai arī tie konkrētie apsveikumi, kas paredzēti jaunajam gadam, neietvers neko par Līgo svētkiem. Bez tam, ir parocīgi meklēt kategorijās, piem., pantiņi draugam dzimšanas dienā. Vai, piemēram, kas svin vārda dienas augustā. Viss saprotams un skaidrs.

Kur sameklēt vārda dienas apsveikumus?

Pareizajā vietnē, kur pieejami dažādi novēlējumi, viennozīmīgi būs iekļauts arī vārda dienas kalendārs, priekš tam, lai zinātu, kas šodien vārda dienu svin. Tā kā, meklējot, kā piemēram, mammai dāvanu idejas, Jūs varat uzzināt, ka šodien vārda dienu svin Jūsu draudzene un tad var izmantot pieejamos apsveikumus priekš sveiciena. Pie tam, der izvēlēties tikai tās lapas, kur pārdomāti sagrupēti dzejoļi un pantiņi, priekš tam, lai nekļūdīties ar adresātu. Tādējādi varētu izcelt 3 pamata lietas, uz ko tad ir jāpievērš uzmanību – vārda dienas kalendārs, pie tam, ja tas ir uzlabots un, kad ir visu latviešu svētku kalendārs, tas tad ir vispār pārdomāti. Vel viena būtiskā lieta , kam jāpievērš uzmanība, ir ka visi apsveikumi kā arī novēlējumi tiek sadalīti atbilstoši svētkiem un tam, kam adresēt, un vēl kā pēdējo lietu jāizceļ daudzas idejas par to, kādas dāvanas var dāvināt konkrētam cilvēkam, konkrētos svētkos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.