Posted on

Tortes uz pasūtījumu kā arī vislabākie deserti

Lielpilsētās jau diezgan sen bija populāri sūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tādu pakalpojumu piemēram, kā izbraukuma banketi. Standartā turīgi cilvēki pasākumus organizēja pie sevīm mājas teritorijā vai, piemēram, viesu mājās, bet galdu klāšana izbraukumā kā arī uzkodas banketam tiek sūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem. Pie tam torte npo vietējā veikala nekad nebija populāra, tādēļ jau sen turīgi cilvēki priekšroku deva tādai precei piemēram, kā tortes uz pasūtījumu. Pateicoties tam, ka viss apkārt attīstās un pilnveidojas, parādījās vairākas konditoreja Rīgā, kā arī citās pilsētās Latvijas teritorijā, kas piedāvā ne vien iespēju pasūtīt torti, bet arī ir nodošināta galda klāšana, kur klients vēlas. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nav tik dārgs pasākums. Un atrodot savu konditoreju, Jums vairs nemaz nav jāmeklē, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai pat citur Latvijā, kā var atrast labāko?

Pirms pasūtīt torti būtu jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir domāta, jo, nenoliedzami, konditoreja Jums varēs sataisīt jebko. Bet jāsaprot, kad uz dzimšanas dienu nebūs nepieciešama kāzu torte un otrādi. Tagad tortes pēc pasūtījuma ir ļoti daudzveidīgas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Interesants rīcības variants jau ir iespēja pasūtīt torti, kura izgatavota no kūciņām, šajā gadījumā nav jāgriež pati torte, pie tam tas var būt izdevīgāk nekā pirkt lielu. Mēs jau visi zinam, ka konditorejas izstrādājumi var būt ar diezgan atšķirīgiem pildījumiem. Vienkārš pildījums jau ir visbiežākā opcija, kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit visbiežāk biskvīts ir mīkstināts ar saldūdeni un likta klāt ogu vai augļu kārta. Tāds variants ir izdevīgākais. Bet varbūt dot priekšroku, kam interesantam un pasūtīt torti, piemēram, medus vai siera kūku ar maskarpone krēmu? Un protams nevar aizmirst par noformējumu, bez šaubām tas arī ietekmē cenu, ko noteiks konditoreja.

Galdu klāšana izbraukumā kā arī daudzas citas lietas, ja būs rīkoti banketi

Tad, kad tiek organizeti banketi, un jau ir atrasta tā konditoreja, kuras piedāvājuma klāstā jau ir galda klāšana un ir iespēja pasūtīt torti, ir vēl pāris nianses, kurām ir jāpievērš verība. Pirmā lieta ir viesu skaits, kas nozīmē to, ka kad tiks apreķināti un sastādīti izbraukuma banketi, jāvadās no jau pieņemtām ēdiena daudzuma normām. Svarīgi, lai pati galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, pie tam arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Svarīgi, tomēr, lai ibanketi būtu kārtīgi organizēti arī no personāla puses. Svarīgi ir, lai banketu ēdienkarte būtu sezonāla, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet, piemēram, ziemā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Tad, kad būs izstrādāta banketu ēdienkarte, ir japārzin viesi, vai to vidū ir veģetārieši, bērni vai cilvēki ar īpašu ēdienkarti. Bez šaubām, ievērojot visas nianses galdu klāšana cenas attiecībā var būt dārgāka, taču Jūsu pasākums būs pārdomāts un ideāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.