Posted on

Aizslēdzās dzīvokļa durvis? Kur ir atrodams durvju serviss?

Jebkāda arī dārgākā kā arī augstas kvalitātes durvju slēdzene varētu salūzt. Šo gadījumu iespējams attiecināt ne tikai uz dzīvokļa ārdurvīm, bet arī varētu būt apgrūtinoša auto durvju atvēršana. Parasti visi nemaz nezin, kur griezties šinī gadījumā, kaut gan atbilstošākais risinājums varētu būt tieši atslēgu serviss, kur tad profesionāļi palīdzētu atvērt durvis bez to bojāšanas. Tagad jau ir apdrošināšanas polises, kurās sos durvju atvēršana ietilpst papildpakalpojumu sarakstā. Bet arī bez tā, eksistē firmas, kurās var tikt piedāvāts jebkura varianta slēdzeņu serviss, kas palīdzēs Jums problēmsituācijā.

Iesprūda auto durvis? Atrast palīdzību – https://atslegumeistars.lv/auto-atversana/

Kāpēc var būt nepieciešams durvju remonts?

Bez šaubām, jau ir jāatzīst tas fakts, ka arī vislabākās kvalitātes produktiem nav ideālu mehānismu un viss var salūzt. Situācija, kad iesprūst slēdzene un nepieciešams atslēgu serviss ir parasta parādība. Taču jāizceļ, ka parasti tas nav noticis negaidīti. Standartā īpašnieki jau kādu laiku pamana mazus darbības traucējumus, taču nepievērš tiem īpašu vērību. Var gadīties, kad durvju atvēršana notiek pieliekot spēku, jo bez spēka nemaz nevar atvērt durvis, šajā gadījumā ir liela varbūtība, ka drīz atslēgu vairs nebūs iespējams pagriezt. Ir tik dažādi iemesli tam, ka ir nepieciešams durvju serviss, kā piemēram, tika mēģināts vērt durvis vaļā vai nu ar sliktu dublikātu, vai ar kādiem nepiemērotiem priekšmetiem. Parasti seifu atvēršana notiek ar to, kas ir pa rokai, tādējādi tiek bojāts mehānisms un seifs vairs nepilda savu funkciju. Slēdzene var būt piesārņota, kas tad būtu īpaši raksturīgs cilindra veida slēdzenēm, tāpēc nepieciešama regulāra mehānisma kopšana. Šajā gadījumā var būt ierobežota arī tādas lietas kā auto atvēršana, jo mēs jau diezgan reti lietojam parasto slēdzeni, kā rezultāta tā ierūsē un tad ir nepieciešama tieši sos durvju atvēršana.

Ir vajadzīga neparedzēta durvju atvēršana? Kur doties?

Kad Jums ir uzstādītas labas jaunas ārdurvis, vienalga jau ir vēlams apdrošināt dzīvokli, kur pakalpojumu paketē būtu arī sos durvju atvēršana. Taču tas, kā tieši darbojas dotais durvju serviss, labāk ir izlasīt internetā. Kad Jūs jau esiet saskārušies ar situāciju, kad auto atvēršana nav iespējama vai jau iesprūdušas dzīvokļa durvis, tad labāk neekonomēt un priekšroku dot tikai kompānijai, kurā eksistē pārbaudīts atslēgu serviss. Mūsu laikmetā nets sniedz iespēju noskaidrot jebko, tādēļ ir rekomendējams šo priekšrocību izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.