Posted on

Suši pagatavošana pašu spēkiem vai arī pa taisno no suši restorāna?

Ikvienā valstī Japāņu suši pagatavošana jau ir savādāka pie tam parasti nepareiza. Tik tiešām īsti suši Japānā jau ir svētku ēdiens, turklāt salīdzinoši dārgs, ne tā kā pie mums – ikdienas gardums. Sushi receptes būs uzticētas tiem meistariem, kas ir izgājuši trīs gadu mācīšanās, jo vienīgi tādi pavāri tiešām zina, kā būs pagatavoti suši. Arvien vairāk jau ir iespējama suši piegāde tieši uz mājām, šis šodien būs pieejams gandrīz jebkādā mūsu valsts pilsētā. Taču nevienā citā vietā nemaz nav tik liels daudzums, piemēram, kā suši Rīgā. Ikvienam ir varbūtība izvēlēties starp ļoti daudziem un arī uziet labāko vietu, kur var būt sūtīta suši piegāde.

Uzzini vairāk – https://www.sushibrothers.lv/

Sushi un to dažādība

Vairāku tipu suši pagatavošana ietver rīsu pielietošana. Kā vēl pildījums suši receptes varētu izmantot dažādu veidu garneles, zivis, dārzeņus un mērces. Suši un rolli varētu atšķirties arī pēc veidošanās tipa jeb ietīšanas tehnikas. Savukārt Hosomaki suši atšķiras no citiem ar saviem kompaktajiem izmēriem, kas nepārsniedz 2-3 cm. Tāda tipa suši pagatavošana notiek, izmantojot tikai vien tipa pildījumu un suši rīsus. Visas sastāvdaļas ir iesaiņotas nelielā nori lapā. Futomaki jeb lielie suši. Tie ir gatavoti no dažādiem komponentiem un iesaiņots nori. Viena suši diametrs ir līdz pieciem centimetriem. Uramaki jeb suši iekšpusē. Šajā gadījumā nori tiek iesaiņots tikai pildījums, un rīsi paliek ārā, ierāmējot katru porciju. Temaki (konusi). Iespējams, ka tieši šī veida suši Rīgā būs ne visās iestādēs pieejami. Tie izskatās konusa veidā, kas pagatavots no nori un piepildīts ar rīsiem kā arī jūras produktiem. Šo sushi garums var sasniegt desmit centimetrus. Un nenoliedzami ikvienam zināmā Philadelfija, šo sushi piegāde Rīgā ir un būs ļoti izplatīta.

Kurā vietā paēst Latvijā gardākos sushi?

Ir tik daudz vietas, kurās var būt sūtīti sushi Rīga. Taču kādā veidā sameklēt pašu labāko vietu? Nav noliedzams, ka, vispirms jāizlasa rekomendācijas par konkrēto vietu. Var ielikt meklētājā, kur paēst Rīgā sātīgus suši, Jums atklāsies vairākas ieteiktas vietas. Pirms tiek sūtīta sushi piegāde Rīga, aplūkojiet īpašos piedāvājumus un vai ir sushi akcijas. Visbiežāk jaunas vietas taisa īpašus nosacījumus, priekš tam, lai cilvēki pagaršo šīs vietas suši receptes, pēc kā sūtīs tikai šos suši Rīgā. Apskatiet Menu varbūt suši komplekti ir lētāki, tā kā lielos restorānos tas tā ir. Un atceraties, pirms tiks izdarīta suši piegāde Rīgā, noskaidrojiet visu par izvēlēto uzņēmumu, tā kā bieži vien runa iet par jēlu zivi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.