Posted on

Lēcas Jūsu acīm

Ar vecumu redze vājinās, diemžēl šodien jau liels skaits jauniešu sākt ciest no acs problēmām un bieži apmeklē ārstu. Iemesls tam ir daudzi faktori – dažādas acu orgānu kaites un ievainojumi, endokrīnās sistēmas un asinsvadu kaites, kā arī ilgs darbs pie datora. Slimnieki ar sliktu redzi arvien biežāk atsakās no vienkāršajām brillēm un dod priekšroku kontaktlēcām, nonākot pie secinājuma, ka lēcas acīm ir komfortablākas. Mūsdienās nav iespējams izdomāt, ka agrāk kontaktlēcas neeksistēja un lēcu acīm parādīšanās optikas piedāvājumā izraisīja īstu revolūciju.

Apskatīt katalogu – https://www.manaslecas.lv/lv/kontaktlecas-acuvue-oasys/

Kādas tad ir lēcas?

Mūsdienās tiek izveidoti ļoti daudzi veidi dažādu lēcu, kas ļauj dzīvot kopā ar dažādām redzes problēmām. Bez tam ir lēcas acīm, kuru valkāšana atšķiras pēc ilguma, kas arī ir viens no faktoriem, kas maina kontaktlēcas cenas. Tiek izlaistas vienreizlietojamas lēcas, kas ir ērtas ceļojumiem un ir uzticamas, tā kā tiek mazināts infekcijas risks, taču šīs lēcas cena būs lielāka nekā parastām arī šīs kontaktlēcas ir grūtāk nēsāt iesācējiem. Lēcas tiešsaistē un parastā optikas salonā ir sastopamas un tādas, kas paredzētas divu nedēļu lietošanai. Daudzi optikas klienti dod priekšroku tieši šīm lēcām, pie tam šim veidam ir liels izvēles variants, ērts dizains, lēcas cena ir vidējā līmenī kā arī tās būs ērtas valkāšanā, bet šajā gadījumā ir nepieciešami lēcu konteineris. Nevar nepieminēt kontaktlēcas, ko ir iespēja lietot sakot ar veselu mēnesi un citiem veidiem līdz pat gadam. Bez šaubām, iegādājoties ilglaicīgi lietojuma tipa kontaktlēcas online veikalā kā arī citā vietā, iepatiksies tieši lēcas cena un komfortablā lietošana, taču jāsaprot tas, ka šeit svarīga ir uzglabāšana, jo ir augsts acu iekaisuma drauds.

Kontaktlēcas internetā

Tagad liela daļa pirkumu tiek tasīti, lietojot e-vidi, bez šaubām tas vairumā gadījumu ir izdevīgāks salīdzinot iegādi veikalos un arī ērtāk. Ja slimnieku ir pārbaudījis ārsts kā arī viņš ir izmantojis lēcas, tad drīkst nopirkt arī kontaktlēcas tiešsaistes iepirkšanās vietnē. Daži e-veikali sniedz tāda veida variantu, kā piedāvā Jums apmeklēt ārstu. Jo, kad uz rokām būs oftalmologa izraksts, Jūs jau varat, pērkot lēcas internetā, vadīties pēc priekš sevis būtiskiem momentiem, piemēram, pēc tādiem kā lēcas cenas. Svarīgi ir arī, ka cilvēks, dodoties optikas salonā, nevar nopirkt nepieciešamās kontaktlēcas, jo tās nav pārdošanā, un tad ir jābrauc uz citu salonu. Protams, ka tas ne vienmēr ir viņiem ērti un praktiski. Iegādājoties kontaktlēcas internetā, klients labi pārredz visu piedāvājumu klāstu un pērk konkrēti to, kas viņam vajadzīgs. Ir skaidrs lēcas internetā pasūtīt ir viegli, bez tam šis process aizņem ievērojami mazāk laika nekā parastā salona apmeklējums.

Veikals, kur pirkt lēcas tiešsaistē

Jums jau ir izrakstītas konkrētas lēcas, kas nozīmē, ka ir skaidrs, kāds tieši lēcu pirkums ir vajadzīgs. Kad Jūs vēlaties pirkt kontaktlēcas interneta veikalā, tad tiks ietaupīts laiks, kura ir par maz šodienas dzīvē. Tagad katra brīvā stunda ir skaitīta, un iepirkumu veikšana online veikalā aizņem vienīgi dažas minūtes. Ieguvumi jau ir saprotami. Gadījumā ja optikas veikalā un interneta veikalā Jūs vienmēr pērkat vienu produktu, šajā gadījumā nav jātērē laiks ceļam uz briļļu salonu, lai izvēlēties kontaktlēcas. Pie tam optikas veikalā kontaktlēcas cenas būs ievērojami lielākas. Atliek vien izvēlēties piemērotāko vietni, kur pasūtīt lēcas tiešsaistē. Šeit ieteicams pievērsties uz atsauksmēm, interneta veikala pastāvēšanas laiku kā arī sniegto izvēli, jo šobrīd internetā ir uzņēmumi, kuri daudzus gadus piedāvā dažādas lēcas acīm tiešsaistē un viņiem patiesi rūp reputācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.