Posted on

Pakešu logi kā arī palodzes – pareiza izvēlēšanās nodrošinās daudzus kalpošanas gadus

Patlaban ir pašsaprotama lieta, ja, iegādājoties sērijveida dzīvokli, būs mainīti vecie koka logi jau uz jaunajiem kā arī modernajiem logiem. Parasti tiek izvēlēti tieši pvc logi, te protams milzīgu lomu spēlē šo logu izturība, kvalitāte un arī salīdzinoši zemā cena. Protams, šodien arī koka logi ir gana izturīgi, taču tā kā tie ir diezgan dārgi, dzīvokļos koka logi netiek uzstādīti. Un tiešām plastikāta logi jau ļoti mums patīk, kad jau tiek uzstādītas arī palodzes un bīdāmās durvis no šī materiāla.

Ar ko atšķiras dažāda materiāla logi?

Galvenais, kāpēc cilvēki izvēlās tādu lietu piemēram, kā koka logi, jau ir to ekoloģiskums. Mūsdienīgajā vidē, ikviens vēlas būt tuvāks dabai, un tieši koka logi, ļauj sajust šo ekoloģisko plūsmu. Turklāt koka logi padara māju īpaši mājīgu. Svarīgākais, ka koka logi vasarā var savākt siltumu, bet ziemā to atdot mājai. Taču šī tipa logi pieprasa sevišķu kopšanu, pretējā gadījumā tie ātri zaudēs savu izskatīgumu. Turpretim plastikāta logi jau ir ērta izvēle, tā kā šie logi ir ne tikai vieglāk kopjami, bet arī daudz lētāki. Tagad pakešu logi no pvc tiek izvēlēti priekš jaunajiem projektiem. Savukārt alumīnija logi visbiežāk tad ir rūpnīcu izvēle, tie ir izturīgi un tajā pat brīdī viegli. Palodzes arī spēle būtisku lomu, savukārt mājas iekšā tās var būt dizaina elements, tajā pat laikā ārā tiek uzstādītas palodzes mitruma novadīšanai.

Viens ražotājs no kura tiek pirkti logi un bīdāmās durvis?

Tagad vietas, kur var būt pirkti dažāda veida pakešu logi, ir ļoti daudzas. Turklāt parasti, tajā pat vietā, kur tiek sūtīti Jūsu logi, var tikt piedāvātas ne vien palodzes, bet pat bīdāmās durvis. Kam tad pievērst uzmanību, kad tiek meklēts ražotājs vai pārdevējs logiem? Protams, pirmajā vietā ir atsauksmes. Ja pārdevējs ir jauns tirgū, apskatiet kādu ražotāju logi tiek piedāvāti. Kāds preču klāsts – vai piedāvājumā ir koka logi un alumīnija logi? Izpētiet logu konstrukcijas un preču piedāvājumu. Aprunājaties ar pārdevēju, noskaidrojiet, ko tie vēl piedāvā. Būtiski, lai tiktu nodrošināta arī logu uzstādīšana. Pēc aprunāšanās parasti var saprast cik zinošs pārdevējs ir.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.