Posted on

Kur tad būs pasūtīti banketi un kā viņi tiks īstenoti?

Nebija domas svinēt svētkus, bet tajā pat brīdī draugi pēkšņi pateica, ka plāno atbraukt nedēļas nogalē? Bet jau ir trešdiena? Šajā variantā ikkatrs var apmulst, ko tad darīt vai uz kurieni doties? Protams, izcili, ja ir labi zināma konditoreja, kur var pasūtīt garšīgu kliņģeri, bet ko pasākt ar uzkodām un siltajiem ēdieniem? Patlaban daudzas konditorejas Rīgā tad ir palielinājušas savu servisa klāstu, lai spētu atbilst pieprasījumam. Turklāt par visām tiešām var uziet atsauksmes, priekš tam, lai sameklēt savu ideālo vietu, kur varēsiet gan pasūtīt torti, gan uzkodas banketam.

Banketu ēdienkarte, vietas atrašana, par ko tad vēl ir jāpiedomā?

Arī, ja Jums jau ir atrasta konditoreja, kurā iespējams kā pasūtīt torti, tā arī uzkodas, smalkmaizītes banketam, tomēr ir pāris lietas par kurām Jums būtu jāpiedomā pašiem. Pirmā lieta, kur varētu būt pasākums – iekšā vai varbūt pie dabas. Šis apstāklis ir būtiski, jo, ja galdu klāšana izbraukumā tiek īstenota ārpus telpām, būtu jābūt nojumei, jo var arī pārsteigt lietus. Pievēršoties ēdienam, daudzas konditorejas Rīgā piedāvā izvēlēties, kāda tieši banketu ēdienkarte būtu piemērota Jūsu situācijā. Protams, pat tāds jautājums, kā tortes uz pasūtījumu, būtu atrisināts, gadījumā ja Jūs vēršaties pie ikvienas konditorejas Rīgā, Jelgavā vai citur. Kad tiek pasūtīti dzērieni, parūpējaties, tomēr, lai būtu daudz dzērienu bez alkohola – sulas, minerālūdens, limonāde. Galda klāšana izbraukumā vienmēr ir un paliks liels darbs un, ja Jūsu konditoreja piedāvā tādu pakalpojumu, šajā gadījumā varētu būt drošiem par ar to, ka tiešām viss būs kvalitatīvi.

Kur pasūtīt garšīgu kliņģeri? Atlases priekšnosacījumi

Tiek meklētas tortes uz pasūtījumu? Pirmais ar ko jāsāk, ir jāsameklē tā konditoreja, kuras foto jau izpildīto darbu patīk visvairāk, bet tad ir jāķeras pie atsauksmēm. Jo atsauksmes ir tieši tas, kas rada mūsu priekšstatu par atrasto konditoreju. Šobrīd tortes pēc pasūtījuma Rīgā jau ir atrodamas pie ļoti daudziem uzņēmējiem, taču, pārveidojoties tirgum, tie ir pilnveidojušies. Dažādas konditorejas Rīgā vai citur Latvijā mūsdienās var piedāvāt uzkodas banketam vai arī tādu lietu, kā galda klāšana. Šajā gadījumā vajadzētu arī izpētīt bildes no jau padarītajiem pasākumiem, šajā gadījumā Jūs varēsiet saprast vai šī konditoreja Jums derēs. Sazinieties telefoniski ar šo vietu, kā konditoreja komunicē ar apmeklētājiem jau ir pārbaudīts rādītājs tam, kāda tieši var būt Jūsu sadarbība. Bez šaubām, pati galdu klāšana cenas ziņā jau var arī nebūt lēts pasākums, tajā pat brīdī nemaz nav rekomendējams maksāt pilnu summu. 50% no summas ir pietiekoši, lai jebkuru nesaprašanu variantā būtu kāds drošības spilvens.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.