Posted on

Suši un arī to dažādība šodienas pasaulē

Savā pamatā rolli jau ir suši veids. Suši Rīgā kā arī citur Latvijā ir ļoti iekritis sirdī, pat neskatoties uz to, ka dotais ēdiens ir atnācis tieši no Austrumiem. Sushi receptes pamatā parasti jau ir nori, sushi rīsi un jūras produkti. Lai gan eksistē alternatīva tos papildināt, gan ar vistu, gan gaļu. Mūsdienīgu suši pagatavošana būs diezgan dažāda. Vairāku sushi bāru piedāvājuma klāstā eksistē suši komplekti ar tiešām izsmalcinātiem pildījumiem, bet klasiskie suši arī tagad ir populāri. Kādas tad jau ir pieprasītākās sushi receptes? Uzzināsim visu par to!

Sushi veidi un sastāvs, ar ko tad atšķiras savā starpā?

Viennozīmīgi pilnīgi visas sushi receptes sastāv no rīsiem, atšķirība starp tiem ir pildījuma, garšvielu un kombināciju piemeklēšanā. Nigirizushi suši tad ir populārākie sushi tips. Tas sastāv no iegarenas rīsu šķipsnas, ko nospiež ar plaukstām, nedaudz wasabi uz nelielā daudzuma pildījuma, kas pārklāj rīsus. Neparastie Gunkan maki – šo suši gatavošana būs veikta kuģa formā. Tur tiek izmantoti ovālas formas rīsi, kurus saspiež ar rokām. Cilindriskie suši Makizushi tie gatavoti, lietojot paklāju no bambusa, tā saukto Makishu. Parasti makizushi ir savītas nori lapas, kas tiek pārklātas ar rīsiem un pildījumu, taču reizēm to var ietīt plāni izceptā omletē. Hosomaki sushi Riga ir ļoti mazi pēc izmēra, cilindriksi un to izmērs parasti jau ir apmēram divi centimetri. Uramaki būs videja lieluma suši ar dažādiem pildījumiem. Galvenā atšķirība no citiem suši ir tajā, ka doto suši receptes pieprasa tādu lietu, ka rīsi tiek izlikti ārpusē, bet tajā pat brīdī nori lapas – iekšā un tad tiek likts pildījums. Eksistē arī ļoti daudzas suši receptes, Jums vienīgi jāsameklē kvalitatīvākie suši Rīgā, jāizvēlas piemērotākie un tad jāpasūta suši piegāde Rīgā.

Kur pieejama suši piegāde Rīgā?

Mūsdienās vispopulārākā droši vien ir tieši suši piegāde, šis ir ātrs un labs gardums, pie tam var visiem atklāt tik ļoti dažādas garšu sajūtas. Bet kurā vietā būs vislabākā suši piegāde Rīgā? Vai arī kur paēst Rīgā tiešām gardus suši tieši uz vietas? Nav noliedzams, ka svarīga ir Menu karte restorānā, tur var redzēt gan suši veidu, gan cenas. Parasti lētāki būs tieši suši komplekti, tādēļ pirms izdarīt pasūtījumu uzziniet visu par piedāvājumu, kā arī vērsiet vērību, kādas tieši sushi akcijas pieejamas. Vienmēr apskatiet rekomendācijas par izvēlēto restorānu, lai sushi piegāde Rīga neapbēdina Jūs. Un būtiska lieta būs piegādes cena, visbiežāk suši piegāde Rīgā var būt par brīvu, pasūtot suši uz noteiktu summu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.