Posted on

Angāri, garāžas – kā tos izmanto?

Saliekamie angāri ar to zemām izmaksām un īso būvniecības laiku ir gandrīz aizvietojis tradicionālo procesu, ko pielieto garāžu un angāru būvniecība. Šodien keramzīta bloku vai arī citu līdzīgu materiālu garāža jau ir pagātne. Arvien vairāk ir izvēlēta tāda tipa garāža, ko var izveidot ar bezrāmju tehnoloģiju, izmantojot dažādas metāla konstrukcijas. Tas skaidrojams gan ar ātru uzstādīšanu, gan ar salīdzinoši lētām izmaksām.

Mūšdienīga garāža, cik daudz veidu jau ir sameklējams preču tirgū?

Brīdī, kad ir jāizvēlas garāža, pirmais uz ko būs vērsta uzmanība ir jumta izveide, tā kā saliekamās garāžas standartā ir ar divu slīpumu jumtu un vienslīpes jumtu. Turklāt šīs jumta konstrukcijas standartā jau ir no metāla loksnēm. Savukārt angāri jau dalās pēc to veidiem un jumta konstrukcijas. Kantainie metāla angāri un to jumta segumi būs metāliski, kas papildus ir ar pvc notekcaurulēm. Angāri, kas ir lokveidīgi, ir ļoti pieprasīti, šeit paltums var sasniegt pat 13 metrus un neierobežots garums. Šie angāri varētu būt ar taisnam sienām, kur pārsvarā ir tērauda metāla konstrukcijas. Vēl ir atrodami angāri ar profilētam loksnēm, kur tie ir izgatavoti no cinkotām tērauda loksnēm. Uzzini vairāk pie Domusbuve speciālistiem!

Jumta izveide vai bruģēšana, kur tieši iespējams griezties pēc palīdzības?

Tad, kad tiek pasūtīta bruģēšana vai angāru un garāžu būvniecība, vēlama kvalificēta darbaspēka palīdzība, tāpēc ieteicams ielāgot pāris lietas. Galvenais kritērijs ir pati garāža vai arī angāri un protams, ka to kvalitāte, šo pašu var attiecināt uz to, cik tad kvalitatīvi realizējas bruģa ieklāšana. Parasti firmas publicē savus darbus, ko var izpētīt kā arī būt drošiem par solīto kvalitāti. Jebkāda tipa metāla konstrukcijas arīdzan prasa profesionālu attieksmi, tādēļ vienmēr apskatiet citu atsauksmes, priekš tam, lai būtu pārliecinātiem par veikto izvēli. Tad noteikti drošas metāla garāžas vai metāla angāri kalpos Jums ilgi un kvalitatīvi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.