Posted on

Atslēgu serviss Latvijā

Ikdienā rodas atšķirīgas situācijas, kad vajadzīga mehāniska durvju atvēršana un neviens no mums nebūs aizsargāts no nepatīkamām situācijām, kuras saistās tieši ar ārdurvju slēdzenēm pat ļoti kvalitatīvām. Pati pirmā lieta, par ko tad aizdomājas ikviens no mums: ko tieši pasākt? Kaut kādā veidā jau ir jātiek mājoklī, pie tam nav īsti gribēšanas veicināt sev tik lielas finansiālas izmaksas, kuras pieprasa pilnīgs slēdzeņu un durvju remonts. Kur meklēt atbalstu šinī gadījumā? Vislabāk, kad mājvieta jau ir apdrošināts un var būt pieaicināta sos durvju atvēršana. Taču, ja nav mājokļa apdrošināšanas? Pašam vislabāk nebojāt dzīvokļa ārdurvis, taču labāk griezties konkrēti pie profesionāļa, kad slēdzeņu serviss izdarīs visu kvalitatīvi kā arī nesabojās Jūsu ārdurvis.

Nepieciešama durvju atvēršana? Kas tieši varētu būt lūšanas iemesls?

Kas varētu par cēloni tam, ka Jūsu mašīnas vai arī dzīvokļa slēdzene sabojājas? Kā pamata iemesls varētu būt slēdzenes pienācīgas aprūpes trūkums, kura rezultātā varētu būt nepieciešams durvju serviss. Vismaz reizi 2 mēnešos mehānisms jātīra un jāapstrādā ar īpašu līdzekli, tas attiecas uz visa veida slēdzenēm, jo, piem., gan auto atvēršana, kā arī seifu atvēršana var būt neiespējama. Vēl viens cēlonis bojājumiem var būt vandālisms, ja atslēgas caurums tika aizpildīts ar līmi vai sērkociņiem. Arī šinī gadījumā varētu būt nepieciešams durvju remonts. Kad bija mēģināts ielauzties dzīvoklī, kā rezultātā slēdzenes konstrukcija kļuva nelietojama, šajā gadījumā būtu nepieciešams ārkārtas visu slēdzeņu serviss, tomēr, lai pasargātu savu dzīvokli. Bez šaubām slēdzenes var būt nolietojušās, tas var novest pie tā, ka arī auto durvju atvēršana var būt apgrūtināta.

Kā var uziet drošu profesionāli visu servisu vidū, kas labo slēdzenes?

Kad Jums ir uzliktas kvalitatīvas jaunas ārdurvis, vienalga jau ir ieteicams apdrošināt dzīvokli, kur pakalpojumu paketē būtu arī sos durvju atvēršana. Taču tas, kā tieši darbojas dotais durvju serviss, vislabāk jau ir apskatīt onlain vidē. Ja Jūs jau esiet saskarušies ar situāciju, kad nav iespējama auto atvēršana vai jau iesprūdušas dzīvokļa durvis, tad labāk neekonomēt un priekšroku dot tikai kompānijai, kurā jau ir pārbaudīts durvju serviss. Mūsu laikmetā nets sniedz iespēju noskaidrot visu par visiem, tāpēc ieteicams to izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.